2789
عنوان

چادریا

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 67 پست
چجوری قفل کنم

برو نی نی سایت من بعد قسمت پستهایی که ایجاد کردم کنار عنوان تاپیک نوشته قفل کردن فقط بجنب تا دعوا نشده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

همش چادر تو دست و پا آدمه ولی مانتو خیلی شیک تر و راحت تریم

نه اصلا هم چادر دست و پا گیر نیست.. 

به نظرم دست و پا گیر تر اینکه یه مرد زن دار هیکل من رو تو خیابون ببینه بعد تو رو خونه زنش رو کتک بزنه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه مشهد رو احمد آباد به بالا میبینی فقط آره

🤷‍♀️🤷‍♀️

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
منم برام جالبه اینارو میشنوم تو محله ی ما خیلی هم احترام میزارن حتی گاهی میبینن من چادر دارم وسیله ...

منم نمیدونم این حرفا رو از کجا میگن که اینهمه بوی تفرقه داره !

چون استارتر قفل کرد ، جواب دوستمونو اینجا میدم 

@تمنا۲۰تهران

خوب خیلی کار اشتباهی کردن ، بیشعوری یه عده رو که نمیشه تعمیم داد و گفت دید خوبی نسبت به چادریا ندارن

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

خانمای چادری میشه بگید من چیکار کنم  من مدتیه دوس دارم چادری بشم والدینم به شدت مخالفت میکنن د ...

دختر عموم چادری شد خیلی مسخرش کردن ولی مامانش پشتش بود حمایتش کرد 

شما دیگه خیلی شرایطت سخته 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
ولی من بر عکس شما قبول دارم مانتو راحتره ولی چادرم رو دوس دارم

با شما موافقم بانو

منم حجابو ترجیح میدم و میدونمم راحت گشتن خب راحته دیگه!
چادر میذارم اگرم بخوام راحت باشم عبا دوختم واسه خودم ازین عبای ایرانی ک بهش میگن عبایا روشم روسری میذارم خییییییلی راحته

تازه آزادی این عبایی ک میگم از چادر شال بیشتره

پس راحتی و بی حجابی رو نباس اشتباه گرفت

برو نی نی سایت من بعد قسمت پستهایی که ایجاد کردم کنار عنوان تاپیک نوشته قفل کردن فقط بجنب تا دعوا نش ...

ممنون

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖