2777
2789
عنوان

طول سرویکس کم

113 بازدید | 12 پست

سلام من هفته بیست و دومم هفته پیش رفتم دکتر شوند شکمی کرد گل باید سرکلاژ شی ولی نه شوند واژینالت میکنم مطمئن شم کرد گل لازم نیس حالا من خیلی میترسم میگم یه موقع کم نشه زایمان زود رس کنم چکار کنم بالا برع

خدایا شکرت خودت مواظبش باش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برای من هفته ۲۰ ،۲۸ بود گفت زیر ۲۵ بود سرکلاژ میکنم ولی کلا استراحت مطلق بودم تا اخر ۲۷ هفته شده بود ۲۶ بعد شد ۲۲ بعد ۲۰ و بعد ۱۹ و ۳۹ هفته زایمان کردم

لوکیشن اصلی فقط بغلت❤❤
چن باید باشه طول سرویکس

طول سرویکس طبیعی 39 گلم اما اگ زیر 36 35 باشه استراحت میدن...من طول سرویکسم 28 و الان 6 ماه و نیمم و از 5 ماهگی استراحتم...بعد اینک طول سرویکیس واژینال دقیق تره شکمی زیاد اعتماد نیس اما واژینال خیلب مطمئن..

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤

عزیزم من هفته 22 خیلی طول سرویکسم کم بود رسیده بود ب 24 اما کلا استراحت مطلقم بودم و خوابیدم اصلا کار نکردم و خمو راست نشدم و باعث شد نی نی بیاد بالا و الانک تو هفته 27م طول سرویکسم 28 شده...شمام استراحت کن و خم و راست نشو و کار سنگین نکن و کلا دراز بکش و سعی کن وقتی دراز میکشی دوسه تا بالش بزاری تا پاهات بیاد بالا چند هفته ک رعایت کنی نی نی میاد بالا...فقط خودت میتونی کاری کنی ک بارداری و زایمانت راحت سپری بشه پس سعی کن زیاد ب خودت فشار نیاری..❤

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤