2789
عنوان

پدرشوهرم...

461 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها...ببخشید طولانیه تاپیکم

ما یک سال و نه ماه هست که عقد کردیم پدرشوهرم شب خواستگاری کلی وعده وعید داد که به هیچکدومش عمل نکرد و اینا برام مهم نیست اما خیلی وقتا حرف هایی میزنه گ من خیلی ناراحت میشم...شب خواستگاری گفت با درس خوندن و کار کردنم مشکل داره اما همسرم گفتن که من مخالف نیستم و تا هروقت خاستی درس بخون و کاری ک در شانت باشه رو انجام بدی مشکلی ندارم...بعد اینک عقد کردیم پدرشوهرم منو تنها گیر اورد شروع کرد به گفتن و گلایه کردن ک چرا درس میخونی و من خوشم نمیاد درس بخونی...حالا اینا به کنار ی حرفی زد ک خیلی ناراحتم کرد گفت:من دوست ندارم عروسم به بهانه درس خوندن بین ی مشت پسر باشه😐😐😐

کلا هر چن وقت یکبار از درس خوندنم و کار کردنم ایراد میگیره و دخالت میکنه...تا حالا هیچی به خودش و همسرم نگفتم ولی هر روز بیشتر از روز قبل ازش دلسرد میشم...چیکا کنم ک دیگ دخالت نکنه؟؟به همسرم بگم؟؟خیلی وقتا بخاطر حرفاش گریه میکنم

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی جدیش گرفتی نه محلش بذار نه به شوهرت بگو با ی لبخند ردش کن سطح فکرش در این حدِ

من تاحالا هیچی بهش نگفتم فقط ساکت موندم

دفه قبل بهم میگفت تو مهندس بشی من اصلا بهت افتخار نمیکنم منم تو دلم گفتم مهم نیس

من تاحالا هیچی بهش نگفتم فقط ساکت موندم دفه قبل بهم میگفت تو مهندس بشی من اصلا بهت افتخار نمیکنم من ...

چقد خودشو مهم میدونه تقصیر خودته

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
چقد خودشو مهم میدونه تقصیر خودته

اره خیلی خودشو جدی میگیره

چی بگم بخاطر همسرم چیزی بهش نگفتم

و اینک جلوی همسرم هیچی بم نمیگه کلی تحویلم میگیره

من تاحالا هیچی بهش نگفتم فقط ساکت موندم دفه قبل بهم میگفت تو مهندس بشی من اصلا بهت افتخار نمیکنم من ...

ول کن باباپدرشوهرمن وقتی دیدمن توکلاس زبان تدریس میکنم گفت الکی گفتم هانخون اتفاقاخیلی ام خوب شدخوندی به دل نگیرکارتودامه بده

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
نمیدونم چیکار کنم حتی مادرشوهرم هیچی نمیگه بم هیچ گیری نمیده ولی پدرشوهرم از صد تا مادرشوهر بدتره

کلا باید یه نفر تو قوم شوهر سازش باهامون ناکوک باشه😁😁😁😁😁😁😁😁

All you need is love❤❤

من خانواده شوهرم یهمدت خیلی به درس خواندنم گیر میدادن. هی حرف و تیکه مینداختن.بی توجهی کردم

الان به لطف خدا دارم ارشد میخونم.یعنی 4سال کارشناسی رو تموم کردم الآنم ترم ۲ ارشدم.یکی دوسال تیکه انداختن دیدن من کاملا رو درسم مسمم بیخیال شدن

تازه به فکر دکترا هم هستم خخخخخخخ.خداروشکر

مادرشوهر و خواهر شوهرم دارن سکته میکنن

خدایا شکر