2789
عنوان

پدرشوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این دفعه که اومد حرف زد صداشو ضبط کن.بعد به همسرت بگو.اگه پدرشوهرت انکار کرد،صدلشو براشون پخش کن.اره ...

عاشق پیشنهادت شدم 

ی بار ک داشت میگفت شوهرم اومد تو اتاق گفت:باز خلوت کردین چخبره

پدرشوهرم گفت هیچی دارم با عروسم درد و دل میکنم

یکبار ک کلی بهم چیزی گفت ته حرفاش گفت حالا نری به مادر پدرت بگی از من ناراحت شن من صلاحت میخوام😑😑😑

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷
عاشق پیشنهادت شدم  ی بار ک داشت میگفت شوهرم اومد تو اتاق گفت:باز خلوت کردین چخبره پدرشوهرم گف ...

ضبط کن صداشو.وا.مرض داره مگه.پدرشوهر این شکلی ندیده بودیم که دیدیم.بعدشم با ناراحتی به همسرت نگو.اما بگو اگه تو بودی به پیشنهادت فکر میکردم.اما شوهر من تویی نه بابات.

ضبط کن صداشو.وا.مرض داره مگه.پدرشوهر این شکلی ندیده بودیم که دیدیم.بعدشم با ناراحتی به همسرت نگو.اما ...

اره...اگ مادرشوهر بود ی جوری خودم قانع میکردم ولی پدرشوهر...

انقد حرفای بدی زده بهم ک بخوام بگم میشه ی کتاب 😂😂😂

ولی بخاطر شوهرم همیشه ساکت موندم 

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷
اره...اگ مادرشوهر بود ی جوری خودم قانع میکردم ولی پدرشوهر... انقد حرفای بدی زده بهم ک بخوام بگم میش ...

به نظرم حتما به همسرتون با محبت بگید چون امکان داره این حرف های همسرتون باشه که خودش روش نمیشه بهتون بزنه و از طریق پدرش میگه

😂😂😂😂😂😂پدرشوهرم به ننه افریته اش رفته ک مادرشوهرم خون ب جگر کرده 🤦‍♀️🤦‍♀️

بهش بگید من خیلی تو و تفکرت رو دوست دارم اما تو این مدت به خاطر این که ناراحت نشی یه مطلب رو بهت نگفتم با خود فکر کردم من که بعد از خدا کسی عزیز تر ونزدیک تر به جز تو ندارم وبعد کل قضیه رو بهش بگید وبعد  به ایشون بگیدلطفا طوری به پدرنگو که از من دلگیر بشه چون مسئله یه عمر زندگی هست وایشون هم مثل پدر خودمه

😂😂😂😂😂😂پدرشوهرم به ننه افریته اش رفته ک مادرشوهرم خون ب جگر کرده 🤦‍♀️🤦‍♀️

اینطوری هم می تونید متوجه استقلال فکری همسرتون بشید،هم جلوی دخالت دیگران رو محترمانه بگیرید و متوجه حد ومرزشون کنید با احترام