2777
2789
عنوان

بله برون☺️😁😬

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 38 پست

ما شام ندادیم , عصری اومدن خودشون با خواهربرادرا و عروسا و دایی هاش ما هم خاله ها شوهراشون و عموم رو گفته بودیم و عمه ام و داییم اینا , شیرینی و گل اونا آورده بودن مهریه رو روی 1 کاغذ دایی بزرگش نوشته بود که نظرمون اینه داد به بابام و اونم که تایید کرد امضا کردن , چایی و شیرینی بین خانم ها من پخش کردم بین آقایون هم داداشم , ما هم میوه گذاشته بودیم , 1 چادری برا من آورده بودن قرار شد فرداش بریم آزمایشگاه و بعدشم بریم خرید حلقه و لباس عقد , یه دورم بعد از عقد خرید کامل قرار شد بریم که همه چی بخریم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

راستی در مورد مهریه و کم و کیف جهاز و مراسم عقد و عروسی هم حتما قبلش با خانواده خودت بشینید حرف بزنید و هماهنگ کنید که حرفاتون یکی باشه و در ضمن تو هم اصلا در مورد این چیزا تو مراسم حرف نزن بذار بعهده پدر و برادرای بزرگت اینجوری سنکین نشون بده خودتو ولی از قبل با بابات اینا صحبتای نهایی رو بکنید😉

داماد میخوای وسایلی که برای من اوردنو عکسشو برات بفرستم البته بازم میگم همه رو خودم با شوهرم خریدی ...

ارههه حتما بفرس من اصن نمیدونم چی خودم بخرم چی اونا☹️

راستی در مورد مهریه و کم و کیف جهاز و مراسم عقد و عروسی هم حتما قبلش با خانواده خودت بشینید حرف بزنی ...

مهریه رو بین خودمون با خانواده داماد هماهنگ کردیم تو بله برون فقط فرمالیتس😬

ازدواجتون سنتیه یا نه؟ اگه نه هرچی دوس داری بگو بکیره بعدا حسرت به دلت نمونه چرا فلان چیزو نگرفت م ...

سنتی 

پسر عممه

دوس دارم اولین بار خودش بیاره ببینم چکار میکنه😁🤣