2777
2789
عنوان

بله برون☺️😁😬

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 38 پست
من عروسم 

معمولا ی شام میدنو. اگه خواستید کسیو دعوت کنید اگر ن فقط خودتون باشید .اونام اگه خواستن فقط میتونن خودشون باشن یاکسیو باخودشون بیارن .قبلش اطلاع بدن‌ ک چننفرن . شام میخواین بزارید کم نیاد. کارخاصی نمیخواید کنید .همه کارارو اوناباید کنن. دیگه اگه قولوقراراتونو گذاشتید ک هیچ اگه نزاشتید تواین شب بله برون باید قراراتونو بزارید رو ی برگه بنویسیدامضا کنن هردوطرف . بعد بزرگ اون خانواده باید حلقه نشونودستت کنن.اگه چادر دارنباید پارچه اشو سرت کنن اندازه بگیرن ی برش کوچیک بزنن بعد برات بدوزن واس محضر  . اگر چادر نمیارنباید ی روز قبل عقد ببرنت واست روسریو یا شالو مانتو سفید واست بخرن شیرینیو سبدگل هم باید برات بیارن‌ . شمام فقط شام میدیدهمین. کارخاصی قرارنیست کنید. احتیاجی هم نیست ک ارایشگاه بریو قر قری کنی .اگرم خواستن ک برقصن هم ایرادی نداره توهم ی رقص کم و سنگین کن.

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه خودت؟  ما زیادیم 30 40 نفر میشیم ولی صیغه محرمیت هم نمیخونیم

اره سختم نبود،شیرینیم مادر شوهرم گفت رسممونه عروس پخش کنه،شیرینی که خودشون اورده بودنو باز کرد داد دستم پخش کردم،ماهم نخوندیم یه هفته بعدش عقد کردیم

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد

بزار من برات بگم از مال خودم

من 40 تا مهمون دعوت بودن

مامانم گفت ما شام میدیم به خانواده خودمون به اونا هم میدیم دیگه

هوچی یه سری میزو صندلی کرایه کردیم بین مبلا گذاشتیم که جا شیم

هر 3 تا مبلو صندلی یه میز گذاشتیم

روش یه سینی میوه، یه ظرف شکلاتو و پاستیل، پشمکو ....، نسکافه فوری با شکر بود

رو میز سمت عروس و داماد که بنده بودمم یه پارچه کرم طلایی انداخته بودیم که وسایلمو اوردن چیدیم روش

خودمم یه پیراهن ساده و بلند کرم و سفید بلندو پوشیده پوشیدم با روسری سفید طلایی

شامم جوجه و برنج از بیرون گرفتیم با فسنجونو کشک بادمجون و سالاد ماکارونی و الویه و سالاد فصل ژله و دوغو نوشابه و ماست رو اپن چیدیم سلف هرکی اومد کشید

کامل کامل برات گفتم

اره سختم نبود،شیرینیم مادر شوهرم گفت رسممونه عروس پخش کنه،شیرینی که خودشون اورده بودنو باز کرد داد د ...

آها ن من پسر عممه رسممون فرق نداره ما بعد ماه رمضون می‌خونیم 

بزار من برات بگم از مال خودم من 40 تا مهمون دعوت بودن مامانم گفت ما شام میدیم به خانواده خودمون به ...

لباس خودتون گرفتین؟ 

عقدم کردین؟ 

مراسم عقد من بعد ماه رمضونه

همون اون وسایل چیه

برای هر شهری فرق داره ، ولی معمولش ایناست : 

حلقه

یه سبد یا دسته گل

چادر عروس

روسری

قواره پارچه شیک

دمپایی روفرشی ، گاهی لباس ، کیف ، آینه شمعدون کوچیک ، یه مختصر لوازم آرایش ، نبات ، کله قند تزیین شده ، اصولا اینا رو یا خودشون تزیین میکنن یا میدن بیرون .

وای مرسی😍رقص فک نکنم باشه چون محرم نمیشیم

احتیاجی هم ب صیغه خوندن نیست. رفت و امدها میتونه خانوادگی باشه . خوندیدهم موردی نداره . توهم ی لباس پوشیده ی قشنگ بپوش،ارایش هم زیاد نکن . اگه شیرینی اوردن باجعبه تعارف نکنید. تو ی جاشیرینی قشنگ بزارید. یا چایی رو توپخش کن یا شیرینی رو.یکیشو. بعددیگه کارخاصی نمیخواد کنی. کمک مادرت تو اماده کردن بساط شام کنی کافیه. ان شالله ب حق امیرالمومنین خوشبخت بشی و سالیان سال باعشق و وفاداری درکنار هم زندگی کنید💐🌻🌹🌹🌻⚘🌻🌺🌹⚘🌺🌺🌹🌹🌹⚘🌻🌺🌺🌹

.