2777
2789

ای بابا منم این سرم مشکل داره دوسه روزه سنگینی میکنه همش فکرمیکنم بایدبخابم استراحت کنم.خیلی دلم مخادبرم دکترولی حوصلشوندارم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا منم این سرم مشکل داره دوسه روزه سنگینی میکنه همش فکرمیکنم بایدبخابم استراحت کنم.خیلی دلم مخا ...

هی 

درد که تمومی نداره ب خدا تو همین دو روز نابود شدم 

آره خیلی خیلی بد تا دراز می کشم و سرمو پایین میندازم

منم یبار اینجوری شدم  ینی خونه با همه اجزاش دور سرم میچرخید و شدید تکون میخورد  ولی یادم نیست چی بود مشکلم بعد یه هفته هم خوب شد برو یه متخصص 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
منم یبار اینجوری شدم  ینی خونه با همه اجزاش دور سرم میچرخید و شدید تکون میخورد  ولی یادم ن ...

عزیزم کاش میدونسنی😞

چ متخصصی رفتی اینم نمیدونی؟ 

سلام معمولا سرگیجه بخاطر چربی خون یا غلظت خونه آزمایش خون بده معلوم میشه  من چندسال پیش سرگیجه داشتم بعد ازمایش دادم غلظت خون داشتم با آسپرین و حجامت خوب شدم همسرمم هروقت سرگیجه میگیره آبغوره میخوره خوب میشه  کلا آبغوره و شوید خوبه 

عزیزم کاش میدونسنی😞 چ متخصصی رفتی اینم نمیدونی؟ 

فکر کنم بخاطر کم خونیم بود چون برای چند سال پیشه یادم نمیاد متخصص .داخلی برو میفرستت ازمایش  

سلام معمولا سرگیجه بخاطر چربی خون یا غلظت خونه آزمایش خون بده معلوم میشه  من چندسال پیش سرگیجه ...

چشم عزیزم 

الان بهم قرض داده ولی خوب نشدم 

چ دکتری برم دوباره؟

عمومی رفتم پریروز

فکر کنم بخاطر کم خونیم بود چون برای چند سال پیشه یادم نمیاد متخصص .داخلی برو میفرستت ازمایش  

چشم باید برم 

عزیزم تاریخ دفترچه تموم شده بعد از ظهر ها تمدید میکنن؟

چشم عزیزم  الان بهم قرض داده ولی خوب نشدم  چ دکتری برم دوباره؟ عمومی رفتم پریروز

ببین اول باید آزمایش خون بدی  دکتر عمومی هم بری آزمایش مینویسه واست  اگر جوابش نرمال بود و مشکل خونی نداشتی دکتر گوش و حلق و بینی برو... یه وقتایی ممکنه گوش ی مشکلی داشته باشه ک باعث سرگیجه بشه  

چشم باید برم  عزیزم تاریخ دفترچه تموم شده بعد از ظهر ها تمدید میکنن؟

فکر نکنم بعد از ظهر دفترشون باز باشه🤔 هنوز که ساعت دهه برو الان