خاطرشو تعریف نمیکنم که هیچکس دیگه پاشو تو طبیعی نمیزاره من که عمرا دیگه بزارم و هرکسم ببینم میگم برو سزارین😐
برای هرکسی ک قول داده بودمم دعا کردم و همه اونایی که منتظر بچن🥰
ولی من غلط کنم بچه بیارم دیگه😐حالا شاید یروزی خاطره زایمانمو تعریف کردم ولی طبیعی هارو میگم نیان اصلا😑 من خودم وسط دردام کلی نفرین کردم چرا بمن نگفتن طبیعی اینجوریه اصلا اونی نبود ک میگفتن
قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ربطی نداره مام بیمارستان دولتیم ولی اینکارو ننیکنیم.اتاقامون ال دی ار هستن وهمراه بالاسر نریضه حتی ...
آره ربطی به دولتی اینا نداره
منم تو شهر نسبتا کوچیک فقط یه بیمارستان داریم ولی از شهرای دیگه ام پذیرش میکنن خداروشکر من که دوتا زایمانم راضی بودم مخصوصا دومی که همه چیز بروزتر و بهتر بود
خوب و خوش بودم همین الان انقد عصبیم دلم میخواد سرمو بکوبم ب دیوار
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
تو بیمارستانی که من رفته بودم برای زایمان اغلب کارمندای بیمارستان مریص دکترم بودن تو جلسات ویزیت و بستری متوجهشون میشدم همشون سزارین کرده بودن با اینکه خودشون کادر بیمارستان بودن
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
آره بدم نیست ولی اون چیزی ک من میخوام نیست اگه باهم مشکل دارین اصلا بچه دار نشو ینی فقط بچس ک این وسط ظلم میشه جداشی یجور جدانشی از دعواهاو جو بده خونه دیونه میشه😞
طبیعی یا سزارین کردن بقیه برا شما چه فرقی میکنه که خودتو میندازی تو خرج ،خخخ
مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻