2789
عنوان

منم زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 212 پست
اصلا اونقدرام سخت نیست بعضیا دیگه خیلی آستانه تحمل دردشون پایینه

بعضیا واقعا بد زایمانن یا لگنشون کوچیکه بعصیا هم خیلی خوش زان. 

مامانم‌ سر زایمانهاش خیلیییی درد میکشید. ماها هیچکدوم طبیعی زایمان نکردیم مامانم اصلا اجازه نمیداد بهش فکر کنیم حتی زن داداشم و خواهرم که پزشکن. 

سزارین هم اصطلاحا بهمون خوب افتاده هممون بعد دوسه روز فعالیتهای نرمال و روزمره زندگیمون رو بدون کمک  انجام دادیم. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا قدیمیا چرت و پرت زیاد میگفتن و فوق العاده خرافاتی تشریف داشتن بعدم فیزیک بدنی ربطی به اعمال ندا ...

اهان قدیمی ها همه چرت و پرت میگفتن شما زنای خالایی خیلی خوبین  معلومه این همه فساد خرابی و زنای بد نمیبینید تو جامعه حتمن شما تو بهشت زندگی میکنید 

من اگه میخندم منظورم اینه دعوا ندارم واون استیکر برای جلوگیری از دعواس با شوخی حرفمو میگم یعنی این

منم دعوا ندارم با کسی خب نظرمو گفتم حالا به هر کی بر میخوره دیگه خودش میدونه 

اقا حرف من اینه وقتی به کسی رحم‌نکنیم خدا هم تو این موارد مثل زایمان و‌اتفاق و مریضی به ما ممکنه رحم ...

شوهرم همیشه میگه خدا خیلی بزرگتر و بخشنده تر از اونیه که ما فکر می‌کنیم 

میگه تو فقط حق الناس گردنت نباشه خدا از حق الله که حق خودشه میگذره 

منظور اینه که بعضیا یکسره سر به سجده میزارن ولی غیبت و مال مردمو.... جای خود داره براشون 

من اگه حقی از کسی گردنم نبود اون مهمه حالا اگه یکسال روزه نگرفتم قضاشم نگیرم خدا از حق خودش کوتاه میاد 

اگه یه شب خسته بودم نماز نخوندم خدا میگذره ولی همون شب اگه نشستم غیبت کسی رو کردم حقش به گردنمه اونو خدا نمیبخشه تا وقتیکه اون بنده نبخشه

۳ روز درد شدید داشتم فاز فعال ولی باز نمیشد تا بردنم بستری با نامه سونوگرافی که اب بچه کمه کیسه اب ت ...

واییییی.من مامام ولی حالمو زین ماماهایی که کفتی بهم زدی😭

دهنتو گرفتن؟😭اب ندادن؟😭ما خودمون همراهو نیزاریم بیاد تو مخصوصا شوهره مریضو میگیم طرف ترسش کمتر بشه.😭

اگه هرکدوممون کاری کردیم مریض میدوعه پیش سوپروایزر یا ممدکار کار اجتناعی شکایت میکنه.میخواستی بری شکایت کنی😭😡

شوهرم همیشه میگه خدا خیلی بزرگتر و بخشنده تر از اونیه که ما فکر می‌کنیم  میگه تو فقط حق الناس ...

دقیقا منم منظورم همین حق الناس هست  والا همه دارن تاوان گناهنشون رو‌کم و بیش پس میدن  ولی خودشون نمیفهمن عیبمون اینه همه فکر میکنیم خوبیم و تا یکی میگه بدیم فوری بهمون بر میخوره 

عزیزم شکمت مثل قبل شده ؟

کمتر از بیست روز کاملا تخت شد به وزن قبلم برگشتم در عرض چند ماه هم شکمم کاملا سفت مثل قبل بارداریم شد.شیر خودم رو هم ندادم.  

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دقیقا منم منظورم همین حق الناس هست  والا همه دارن تاوان گناهنشون رو‌کم و بیش پس میدن  ولی ...

تورو خدا کسی بهش برنخوره من خودمو میگم الان دیگه غیبت و دروغ و تهمت و توهین و دل شکستن رو گناه نمیدونیم خیلیامون 

و متاسفانه بدترین گناه اونیه که صاحبش اونو کوچک و بی اهمیت بدونه

بيمارستان دولتي بودي؟

ربطی نداره

مام بیمارستان دولتیم ولی اینکارو ننیکنیم.اتاقامون ال دی ار هستن وهمراه بالاسر نریضه حتی شوهرش فقط موقع زایمان بیروتشون میکنیم.ازونور بیامارستان خصوصی ریدم انکار ارث باباشونو از نریض میخواند.مریضشون خونریزی در حدمرگ داست قبولش نکردن نیگفتن اصلا توبیمارستان مانبوده.بعد وه زنگیدیم نعاونت درمان بعد کلی درگیری قبولش کردن نریض۱۸ ساله رو کامل رحمشو دراوردن