2789
عنوان

منم زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 212 پست
اینا رو کی برات تعریف کرده ؟من پنج ساله سز شدم ورزش سنگین و کار سنگین هم انجام میدم کلا گرمایی هم هس ...

منم با اینکه طبیعی بودم ولی زیاد رعایت سرما رو. نمیکردم چون طبعم گرماییه

روز ششم هم از جام پاشدم والا الان 15 ساله خانه دارم همه کارا و جابجایی‌های خونه رو یه نفری انجام میدم 

خوبه آدم. مراقب سلامتیش باشه ولی بعضیا دیگه از اون ور بوم میوفتن 

خانوم همسایمون آئودی گذاشته بود 20 روز رختخواب انداخت خوابید تو جاش!!!! 

بعد من نیمه شب سقط کرده بودم فردا صبحش هنوز تو جام بودم هرکی میومد خونمون خجالت میکشیدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره زنای قدیمی مثل الان نبود که بگن وای شوهرم با مامانش خوبه چرا به خواهرش پول میده چرا کارا باباش و ...

من مطمئنم ی گناهی کردم که خدا تو رو فرستاده تو این تاپیک فرزندم😁

چقد نچسب حرف میزنی

زنای قدیم مادرشوهر منه که الانم نفرین میکنه مادرشوهرشو

ما بدیم اونا خوب

تو برو خود را باش

لا اله الا الله والا بخدا😂

شوهر اگر عاقل باشه خودش بلده چطور باید رفتار کنه عاقل نباشه هم باید فاتحه شو خوند..چی و به چی ربط می ...

نه اشتباه نکردم همچین زنایی دیدم  تو همین سایت اینقد خوندم که ناراحتن شوهرشون با خانوادشون خوبه از پیش خودم نمیگم 

من مطمئنم ی گناهی کردم که خدا تو رو فرستاده تو این تاپیک فرزندم😁 چقد نچسب حرف میزنی زنای قدیم ماد ...

من ادعای خوبی نمیکنم ولی میگم باید از خودمون شروع کنیم  گناهای شخصی که ادم میکنه ولی مهر و‌محبت رو داریم تو فرهنگمون از بین میبریم  من خودم اعتراف میکنم گناه کارم و هر چی هم به سرم بیاد حقمه ولی باید یه جا به خودمون بیاییم

من برا طبیعی رفتم چجوری بهت بگم که از یکشنبه ساعت دو شب  شوی زایمان داشتم ودردم منقطع شروع شد ...

واییی خاک به سرم یعنی۲۴ ساعت نریضو پذیرش نکردن؟😱

حالا اگه بیمارستام مابود پدرمونو مریضه دراورده بود زرتی رفته بود سکایت کرده بود با اینکه بینارستان مادوستدار مادروکودکه کم نمیزاره🤕

یه دولتی بود یه خصوصی خصوصی میگفتن ۴ میلیون نداشتم رفتم دولتی که ای کاش نمیرفتم درد داشتم شکمم بزرگ ...

خدا خیرشون نده 

این بی‌شعور ایی که ماما میشن اول باید برخورد با زائو رو یاد بگیرن 

باور کن من تو شهر خیلی بزرگی ام نیستم یه بیمارستان داریم کلا ولی ماما زیاد داریم حتی بعضیاشون تازه کاردان هستن میان آموزش 

خدا شاهده یکی بود اینقدر سرعت عمل داشت تو اتاق بستری بودیم خانومه نتونست دیگه تکون بخوره که ببرنش اتاق زایمان، ماما اومد یه دختر جوون بود همونجا سه سوت بچه رو بدنیا آورد و بخیه زد و تمام، رو همون تخت بستری! 

وای نگو

شاید من زیاد سخت میگیرم نمیدونم

ولی خودمو آزار میدم واسه فراهم کردن شرایط خوب برا بچم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

اقا حرف من اینه وقتی به کسی رحم‌نکنیم خدا هم تو این موارد مثل زایمان و‌اتفاق و مریضی به ما ممکنه رحم نکنه ولی هر چند خدای بزرگ مثل ما بنده هاش نیست ولی به وقتایی گوش مالی میده که به خودمون بیاییم  هر کی قبول نداره بگه 

واییی خاک به سرم یعنی۲۴ ساعت نریضو پذیرش نکردن؟😱 حالا اگه بیمارستام مابود پدرمونو مریضه دراورده بو ...

منم بعدش شکایت کردم

رییس بیمارستانو دیدم کلی درگیر شدیم با اون وضعیتم تا ی تخت دادن دوشنبه بعدازظهر که اونجا درد بکشم

من تبریز رفتم برا زایمان چون پلاکتم پایین بود جاهای دیگه قبولم نمیکردن

هرگز نمیبخشمشون

😐۴۰ تا بخیه خوردم از ۴ طرف نازک نارنجی بودم؟

۴۰ تا مگه میشه؟

داخلش که حساب نیست بخیها های بیرونو حساب میکنن.

ولی از دوطرفه چرا اما دیگه منسوخ شده ها.مگه دکترت سونوی تطابق سرو لگن نگفت بری.؟حتما دور سربچت زیاد بوده یا لگنت تنگ