2789
عنوان

منم زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 212 پست
منم دردم زیاد نبود😂 بنده ی پاک کی بودم منننننن😎

باور کن یه لخظه حس کردم امام بودم و خبر نداشتم😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
این که زن داداش شما بی اهمیت بوده نسبت به روند درمانش تو همون روزای اول دلیل بر بد بودن زایمانش نیست

دقیقا 

من تا ۶۰روز بعد دستشویی سشوار میگرفتم بدنمو الحمدالله اصلا عفونت و اینام نکردم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا  من تا ۶۰روز بعد دستشویی سشوار میگرفتم بدنمو الحمدالله اصلا عفونت و اینام نکردم

👍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
زنای قدیم راحتم نبوده چون مجبور بودن تحمل میکردم..بعدم بعد هر زایمان نه بخیه ای نه چیزی توقع داشتی ر ...

اره زنای قدیمی مثل الان نبود که بگن وای شوهرم با مامانش خوبه چرا به خواهرش پول میده چرا کارا باباش و انجام میده چرا برا رفیقش کار انجام میده فقط شوهر مال منه دیگه باید همرو فراموش کنه فقط بچسبه به من یه وقت یه هزاری خرج کسی نکنه شما اینجور ادمی هستی یا نه 

عفونتم ک نمیکنه بازم بلد کردم چیز سنگین و سرما و کارایه سنگین بخیه هاتو درد میاره  تازه هنو هی ...

اینا رو کی برات تعریف کرده ؟من پنج ساله سز شدم ورزش سنگین و کار سنگین هم انجام میدم کلا گرمایی هم هستم پالتو نمیتونم بپوشم دو روز بعد زایمان هم پاشدم کارامو خودم انجام میدادم بدون کمک. چرا انقدر تعصب دارید رو طبیعی و سز شده ها رو مسخره میکنید خنده داره

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

ولی در کل بگم.اونایی که ترس شدید از طبیعی دارن و یا بچه ی توپول دارن حتما برن سزارین ..اگر پولشو نداری فعلا بچه نیار تا پولت جور بشه بعد اقدام کن..طبیعی خوبه ولی نه به هر قیمتی.. 

دقیقا  من تا ۶۰روز بعد دستشویی سشوار میگرفتم بدنمو الحمدالله اصلا عفونت و اینام نکردم

سشوار گرفتن واسه بخیه طبیعی خیلی خیلی خوبه 

چون واژن مرطوبه و احتمال عفونت زیاده باید مرتب خشک بشه 

اره زنای قدیمی مثل الان نبود که بگن وای شوهرم با مامانش خوبه چرا به خواهرش پول میده چرا کارا باباش و ...

ببخشید شما چندسالتونه؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

من که اصلا جیغ نکشیدم از ترسشون فقط ریز ریز گریه میکردم

برا معاینه م میرفتم اون پزشک اورژانس انقدر بداخلاق بود نمیفهمید درد دارم نمیتونسم از روتخت بیام پایین خوردم زمین

بعد که اومدیم خونه ی طرف ران پام کبود بود

خدا لعنتشون کنه

رفتم گفتم به مرکز بهداشت وپیگیری کردن اونموقع ونامه زدن واعتراض کردن

خدا لعنتشون کنه

اره زنای قدیمی مثل الان نبود که بگن وای شوهرم با مامانش خوبه چرا به خواهرش پول میده چرا کارا باباش و ...

شوهر اگر عاقل باشه خودش بلده چطور باید رفتار کنه عاقل نباشه هم باید فاتحه شو خوند..چی و به چی ربط میدی؟

جرات به خرج بده بگو اشتباه کردم چنین نظری دادم😑

اینا رو کی برات تعریف کرده ؟من پنج ساله سز شدم ورزش سنگین و کار سنگین هم انجام میدم کلا گرمایی هم هس ...

والا الان ک سزا دارن طبیعیارو مسخره میکنن 

من گفتم این مشکلاتو اکثر سزا دارن 

مث شما خوش شانس خیلی کمه 

کسی تعریف نکرده اطرافم زیاد هستن

واقعا بیمارستان افتضاحی رو انتخاب کرده بودی انشاالله برای بارداری بعدیت بیشتر توجه کن ایاد بیمارستا ...

عزیزم برای منم دقیقا همین بود خدالعنتشون کنه بیمارستان های دولتی ز نان وزایمان همینن