2789
عنوان

منم زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 212 پست
خب عزیزم همینه که بهت گفتم جایی که زایمان کردی جای درست و خوبی نبوده

یه دولتی بود یه خصوصی خصوصی میگفتن ۴ میلیون نداشتم رفتم دولتی که ای کاش نمیرفتم درد داشتم شکمم بزرگ بود قلب بچه درست پیدا نمیشد کش نوارقلبو سفت دورکمرم بسته بودن میگفتن تکون نخور قلبش گم نشه منم دردم میگرفت درحدی که میگفتم خدایا منو بکش کاش بمیرم خیلی درد داشتم استانه دردمم بالاست ولی بدجوری بود دردام کلی ذکر میگفتم ولی هیچی دکتر بجای خودش بیاد بابیمارخودشو وقف بده منو هی تکون میداد درد داشتم میگفتم همین الان باید بچرخی نمیزاشت دردم بره تو اون چندثانیه بچرخم من درد دارم اومده میگه برای خانوم زشته دهنشو وا کنه داد بزنه توچجوری مادری هستی بجای ارومم کنه وایساده شرو ور میگه 

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قدیمی ها میگفتن تا تمام‌گناهات بخشیده نشه بچه بدنیا نمیاد  و هر چی زایمانت درد داشته باشی و سخت ...

زنای قدیم راحتم نبوده چون مجبور بودن تحمل میکردم..بعدم بعد هر زایمان نه بخیه ای نه چیزی توقع داشتی راحتم نباشه بعدیاشون؟

من خودم یه زایمان عالی و بی درد داشتم

یعنی من بنده ی پاک خدام با اینهمه گناهم؟😑😑

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من شوهرم با بچه مخالفه

کلا بچه دار شدنو ب کسی پیشنهاد نمیدم من 

چون بچه داری سخته و هزینه هاش سرسام آور مسئولیتش کمر شکن 

ولی اگه یروزی خواستی بچه دار بشی یه مامای خصوصی بگیر طبیعی زایمان کن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
۳ روز درد شدید داشتم فاز فعال ولی باز نمیشد تا بردنم بستری با نامه سونوگرافی که اب بچه کمه کیسه اب ت ...

دهنتو میگرفتن؟؟؟؟😧

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
قدیمی ها میگفتن تا تمام‌گناهات بخشیده نشه بچه بدنیا نمیاد  و هر چی زایمانت درد داشته باشی و سخت ...

کی گفته زنای قدیم راحت زایمان میکردن 

مامانم بنده خدا تعریف میکنه میگه تا چه مدت خونریزی میکردم اونم چجور 

بعد یکی رو سزارین کرده خط سزارینش عمودیه کل شکمش انگار باز شده 25 سانته تقریبا 

عزیزم پس زمان قدیم مادرا سر زایمان میمردن حتما خیلی گناهکار بودن اصلا هم ربطی به امکانات نداشته

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

زنای قدیم راحتم نبوده چون مجبور بودن تحمل میکردم..بعدم بعد هر زایمان نه بخیه ای نه چیزی توقع داشتی ر ...

منم دردم زیاد نبود😂

بنده ی پاک کی بودم منننننن😎

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

اولا قدیمیا چرت و پرت زیاد میگفتن و فوق العاده خرافاتی تشریف داشتن بعدم فیزیک بدنی ربطی به اعمال نداره کی گفته هرکی زایمان کنه گناهاش پاک میشه یا تا پاک نشده زایمان نمیکنه🤦🏻‍♀️

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

زنداداشم بنده خدا کم سن بود طبیعی زایمان کرد تا الان که بچش پیش دبستانی میره همچنان بخیه هاش عفونت د ...

بخیه جوش میخوره اخرش.مگه میشه جوش نخوره.یچیز میگیا.

فوقش بعد ۱۰ روز میزفت باز بافت عفوتیو ور میداشتن دوباره بخیه میخورد.

وقتی بخیه میزنن دولبه بافت بریده رو به هم میچسبون بدن خودش اتوماتیک ترمیم میکنه.تازه بعد ۶سال نیگه موش نخورده بعدم باز رفته لیزر بلز خدب نشده.اصلا به نظرت همچین جیزی میشه؟😐

😐😐😐😐😐😐

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یه دولتی بود یه خصوصی خصوصی میگفتن ۴ میلیون نداشتم رفتم دولتی که ای کاش نمیرفتم درد داشتم شکمم بزرگ ...

یه سریا از بس الکی جیغ و داد کردن دکترا  فک میکنن همه دارن نقش بازی میکنن..ولی خب اونام نمیتونن به همه سرویس بدن که..ماما خصوصی باید میگرفتی 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یه دولتی بود یه خصوصی خصوصی میگفتن ۴ میلیون نداشتم رفتم دولتی که ای کاش نمیرفتم درد داشتم شکمم بزرگ ...

خب مامای خصوصی میگرفتی کلا ۴۰۰یا۵۰۰هزینشه ولی انقد بهت میرسن

زنداداشم بنده خدا کم سن بود طبیعی زایمان کرد تا الان که بچش پیش دبستانی میره همچنان بخیه هاش عفونت د ...

این که زن داداش شما بی اهمیت بوده نسبت به روند درمانش تو همون روزای اول دلیل بر بد بودن زایمانش نیست