2789
عنوان

منم زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 212 پست
با من مشورت میکردی میگقتم فقط سز اوناییکه میگن طبیعی راحته همونایین ک تازه گشاد ک نشدن بماند تنگترم ...

بعد زایمانت ترمیمم بکن عزیزم چرا گشاد بشی یا ترمیم نمیخوای یه مامای خصوصی بگیر بگو بخیه ی بیشتری بزنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐۴۰ تا بخیه خوردم از ۴ طرف نازک نارنجی بودم؟

اونایی که طبیعیشون راحت بوده هرکی رو که نتونه دعوا میکنن من رفیق دارم یه ربع فاصله دردش تا زایمانش بوده رفیقم دارم دو روز درد کشیده نتونسته ولی متاسفانه اونایی که شق القمر کردن نمیخوان قبول کنن واسه بعضیا سخته نمیشه

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

۳ روز درد شدید داشتم فاز فعال ولی باز نمیشد تا بردنم بستری با نامه سونوگرافی که اب بچه کمه کیسه اب ت ...

واقعا بیمارستان افتضاحی رو انتخاب کرده بودی انشاالله برای بارداری بعدیت بیشتر توجه کن

ایاد بیمارستان درحاشیه افتادم🤐

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

دیشب آذری جهرمی وزیر جوان لایو داشت واسه ماهواره ظفر که ناموفق بوده پرتابش.یکی بهش گف تو رو خدا نرو ...

عه نا موفق بود؟؟؟؟؟😐😐😐

دیشب که تو اخبار هی میگفت سوختش جامده خارج از جوم اثر میکنه وزنش کمتر بردش بیسترشده.

چرت بود؟؟؟؟

چرا باید بخیه عفونت کنه وقتی تو شرایط استریل و تمیز سزارین بشی قبلشم واکسن کزاز زده باشی و بعدشم حمو ...

عفونتم ک نمیکنه بازم بلد کردم چیز سنگین و سرما و کارایه سنگین بخیه هاتو درد میاره 

تازه هنو هیچکی با بخیه ی سزارین پیر نشده ببینیم پیریش چطوریه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

هرکس یه طوره

من نمیدونم چرا تو یه حالتی مثل کسی که تب داره بودم،دیدین انگار صداها میپبچه مثل تو حموم،صداها برام اوتجوری بود،گیج گیج بودم،اصلا بعد از ساعت نه و نیم نمیدونم چی میگذشت بهم،به جز دردای ساعات اولی بقیشو خیلی یادم نیس،یادمه درد بدی بود ولی بعدش اصلا تو خاطرم نموند

فقط اونی که بخیه میزد خیلی اذیتم کرد😒

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ازون حرفا بود . یعنی چی؟

قدیمی ها میگفتن تا تمام‌گناهات بخشیده نشه بچه بدنیا نمیاد  و هر چی زایمانت درد داشته باشی و سخت تر باشه یعنی  گناهت بیشتر بوده. منطورم اینه بدجنس نباشید  میگفتن زن خامله باید تو استینش  همش یه چیزی باشه و نذر بده تا راحت زایمان کنه ولی زنای حالایی خیلی کم پیدا میشه راحت زایمان کنن ولی زنای قدیمی راحت تو خونه زایمان میکردن بدون بخیه یه کم فکر کنید میفهمید چرا 

۳ روز درد شدید داشتم فاز فعال ولی باز نمیشد تا بردنم بستری با نامه سونوگرافی که اب بچه کمه کیسه اب ت ...

کجایی هستی😐