2789
عنوان

منم زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 212 پست

ای جانم بالاخره زایمان کردی

مبارک قدمش پر خیر و برکت باشه 

توروخدا برای منم دعا کن بهم گفتن بارداریت پوچه

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐۴۰ تا بخیه خوردم از ۴ طرف نازک نارنجی بودم؟

با آمپول فشار زایمان کردی؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
ببین اگه سزارین عفونت کنه بخیه هات صدبرابر بدتر از درد طبیعی سخته کلا ریسکش بالاس هر چیزی طبیعیش خو ...

چرا باید بخیه عفونت کنه وقتی تو شرایط استریل و تمیز سزارین بشی قبلشم واکسن کزاز زده باشی و بعدشم حموم و سشوارو مرتب رعایت کنی

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

کاش حق انتخاب داشتیم واسه طبیعی و سزارین وقتی الان نمیزارن سزارین کنیم اونم تو شهرستان کوچیک مگه چار ...

هر دوش عوارض و دردای خودشو داره 

طبیعی دردش و سختیاش معمولا اولشه زودم سرپا میشی

ولی سزارین من شنیدم میگن بعدش سخته تا اون لایه های شکمت بخاد جوش بخوره

حق  داری هرچی بگی اینجا فقط حرف حرف خودشونه

۳ روز درد شدید داشتم فاز فعال ولی باز نمیشد تا بردنم بستری با نامه سونوگرافی که اب بچه کمه کیسه اب ترکید بچه ریده بود ولی بازم نبردن سزارین رحممو واکرد یچیزی بهش پیچ مهره کردن یچی بادکنکی توش گذاشتن که رحمو وا کن یه قرص گذاشتن زیر دهنم لرز شدیدم کرده بود ولی پتو نمیزاشتن روم مامام گفت بچم بی تابی میکنه نیومد همراهم راه ندادن اب حموم دسشوییشون سرد بود بداخلاق بودن درد شدید داشتم باهام دعوا میکردن‌دهنمو میگرفتن که داد نزن وقتی به ۶ سانت رسیدم دادام شروع شد قبلش ریلکس بودم میگفتن چرا اینقدر بی حالی دوروز هیچی نخورده بودم نزاشتن همراهم بیاد یچی بده بخورم یه لیوان ابم دستم ندادن و... نزار بگم که چقد زجرم دادن من میخواستم فرار کنم ازبخش ازشدت درد

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
۳ روز درد شدید داشتم فاز فعال ولی باز نمیشد تا بردنم بستری با نامه سونوگرافی که اب بچه کمه کیسه اب ت ...

بچه ریده بود😳😑😑😑😑😑😑😑

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چرا اپيدورال نكردي؟

میگفتم باالتماس نکردن حتی بچه مدفوع کرده بود سز نکردن

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم