2789
عنوان

منم زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 212 پست
زنداداشم بنده خدا کم سن بود طبیعی زایمان کرد تا الان که بچش پیش دبستانی میره همچنان بخیه هاش عفونت د ...

همون موقع خوب مراقبت نکرده وگرنه فک نکنم هیچکی سخت تر از من بوده باشه زایمانش بچم۴و۲۰۰بود با آمپول فشار زایمان کردم خیلیم بخیه خوردم ولی خیلی مراقبت کردم از بخیه هام با ژل شستشو میشستم سرم شستشوام میزدم جلو در دستشوییم سشوار داشتم قشنگ سشوار میکشیدم خشک بشه تا دوماهم رابطه نداشتم ماشاالله زودم سرپا شدم راستی ۱۸سالمم بود😊

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
زنداداشم بنده خدا کم سن بود طبیعی زایمان کرد تا الان که بچش پیش دبستانی میره همچنان بخیه هاش عفونت د ...

بخیه ای دیگه نمونده بعد از چندسال که بخاد عفونت کنه 

اون حتما عفونت از چیز دیگه ایه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من طبیعی زایمان کردم

درسته درد داره ولی می ارزه

بیمارستان خوب برید ک بهتون رسیدگی کنن

اون روز ی نفر تاپیک زده بود ۶ماهه سزارین کردم دراز نشست برم بخیه های داخلیم وا نمیشن؟!حوصله انقد دردسر دارید واقعا؟؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من برا طبیعی رفتم

چجوری بهت بگم که از یکشنبه ساعت دو شب  شوی زایمان داشتم ودردم منقطع شروع شد تاااااااااااااااا دوشنبه ساعت ۹ ونیم شبش سزارین شدم

خیلی درد کشیدم تا بردنم اتاق عمل خدالعنتشون کنه

زور که نیس باز نمیشه دیگه

هرگز نمیبخشمشون بخاطر اونهمه درد تو شهر غریب

پذیرشمم نمیکردن تو بیمارستان باشم

میگفتن باید تومحوطه باشی ونری

خدالعنتشون کنه

حالا شما نازک نارنجی بودی نتونستی طاقت بیاری دیگه قرار نیست بقیه رو بترسونی از زایمان طبیعی ،

😐۴۰ تا بخیه خوردم از ۴ طرف نازک نارنجی بودم؟

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
با من مشورت میکردی میگقتم فقط سز اوناییکه میگن طبیعی راحته همونایین ک تازه گشاد ک نشدن بماند تنگترم ...

ای بابا..تو روخدا مسخره نکنید هر کس حق انتخاب داره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
جدی  شما زایمان کردی

آره یه زایمان و دوتا سقط ک یکیش تو ۵ماهگی بود 

درد اون لحظت زیاده ها ولی نه اونقد ک غیر قابل تحمل باشه منو دوستم ب فاصله یکماه زایمان کردیم اون سز من طبیعی اون هنوزم ک هنوزه چیز سنگین برداره یا بره تو سرما درد داره ولی من انگار نه انگار خوبه خوبم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
همون موقع خوب مراقبت نکرده وگرنه فک نکنم هیچکی سخت تر از من بوده باشه زایمانش بچم۴و۲۰۰بود با آمپول ف ...

آره بابا به سن ربطی نداره 

خانومه با من بود واسه زایمان 16 ساله بود زایمان دوم اصلا بخیه نخورد

منم فقط یه بخیه خوردم اونم چون خودمو رو تخت زایمان تکون دادم خودمو کشیدم بالا

وگرنه الان خیلی خوب ماساژ میدن اطراف واژن رو که به بیرون آمدن بچه کمک میکنن تو زایمان طبیعی 

من یه زایمان داشتم دوتا سقط اونم تو ۵ ماهگی یا من آستانه تحملم خیلی بالاس یا شما خیلی پایینه

هیچکدوم،زایمان بازایمان فرق میکنه.

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤

دوست من پسرش ۴ و ۱۰۰ بود حتی پشتشم پاره شده بود

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خب این مشکل خودتون بوده چرا من اینجوری نبودم یا بقیه که میشناسم ،اینها رو بگو تا اون بدبختهایی که حامله هستن بترسن واسترس داشته باشن رو بچه هم تاثیر بزاره ،😒😒😒😒