2789
عنوان

منم زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 212 پست
مگه چکاره من هنوز حامله نیستم و لی ترس دارم

من دوتا طبیعی زایمان کردم باردار بشم بازم طبیعی زایمان میکنم خیلی از سزارین می ترسم. درد اولی خیلی سخته ولی دومی بهتره خیلی زود تموم میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
حالا میخوای منم یه چیزایی در مورد سزارین بگم؛کلا قید بچه رو بزنی😂

😂😂😂😂 بچه رو بالا میارم پس

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم تو زایمان اولم همینو میگفتم چون خییییییلی برام راحت بود،ولی تو دومی وقتی مرگو چلو چشمم دیدم فهمی ...

من یه زایمان داشتم دوتا سقط اونم تو ۵ ماهگی یا من آستانه تحملم خیلی بالاس یا شما خیلی پایینه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

منم سزارین بودم. واقعا راضی بودم.

من استانه دردم به شدت پایینه طاقت اصلاح صورت رو ندارم.در حدی که هربار کلی گریه میکنم سر بند انداختن.

اما واقعا از سزارین راضی بودم. بقیه هام خیلی زود خوب شد و اندامم اصلا بهم نریخت.

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

مبارکه عزیزم.من طبیعی نبودم ولی ازبس ترسو بودم که اتاق عمل رو دیدم شروع به گریه بعد غش😂بعد بچه گفتم عمرا دیگه سمت بچه برم شکرمیخورم ولی نمیرم😂😂😂😂الان نه سال میگذره ولی همچنان میترسم😂بااینکه دلم بچه میخاد ولی میگم نه عمل نه اتاق عمل نه😑😂