2789
عنوان

منم زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 212 پست
نترسون سرجدت من پنج هفته😂

ببین اگه سزارین عفونت کنه بخیه هات صدبرابر بدتر از درد طبیعی سخته کلا ریسکش بالاس

هر چیزی طبیعیش خوبه 

مامایه همراه بگیرید تا اذیت نشید

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که یادم رفته😂 حتما زایمان خیلی سختی داشتی😬

چ خوب 

من ۷ ساعت درد کشیدم 

اما وحشتناک

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
اما اینطور نیست محاله واسه اون دردا دلت تنگ بشه😶😶😶

من دلم تنگ میشه 

دوتا بچه دارم طبیعی بودن 

در کل من زایمان رو چطوری بگم خوب و مثبت میبینم یه حس شیرینی داره خدا کنه بحق فاطمه زهرا همه خانوما تجربه کنن

اصلا اونقدرام سخت نیست بعضیا دیگه خیلی آستانه تحمل دردشون پایینه

منم تو زایمان اولم همینو میگفتم چون خییییییلی برام راحت بود،ولی تو دومی وقتی مرگو چلو چشمم دیدم فهمیدم چه غلطی کردم سزارین نکردم .

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤
ببین اگه سزارین عفونت کنه بخیه هات صدبرابر بدتر از درد طبیعی سخته کلا ریسکش بالاس هر چیزی طبیعیش خو ...

زنداداشم بنده خدا کم سن بود طبیعی زایمان کرد تا الان که بچش پیش دبستانی میره همچنان بخیه هاش عفونت دارن چن وقت پیش بود رفت متخصص زنان لیزر کرد کلی خرج کرد بازم خوب‌نشده 

خدایا شکرت برای همه چیز

مبارک باشه خسته نباشی

عنوان بهتر نبود بزنی؟؟؟

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ