2789
عنوان

منم زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 212 پست
چند ساله ازدواج کردی 

۶سال

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ربطی نداره مام بیمارستان دولتیم ولی اینکارو ننیکنیم.اتاقامون ال دی ار هستن وهمراه بالاسر نریضه حتی ...

آره ربطی به دولتی اینا نداره 

منم تو شهر نسبتا کوچیک فقط یه بیمارستان داریم ولی از شهرای دیگه ام پذیرش میکنن خداروشکر من که دوتا زایمانم راضی بودم مخصوصا دومی که همه چیز بروزتر و بهتر بود 

چرا باید بخیه عفونت کنه وقتی تو شرایط استریل و تمیز سزارین بشی قبلشم واکسن کزاز زده باشی و بعدشم حمو ...

عزیز ربطی به استریل بودن نداره.با رعایت بهداشتم ممکنه مریض عفونت کته ولی با انتی بیوتیک تزریقی خوب میشه.بعضیا بدنشون ذخایرش کمه وترمیم طولاتی میشه.بعصیام شرایط خود بدنشونه.بعضیام کسیو ندارن نی نیو نگه داره اونجرکه باید نمیتونن رعایت کنن

عزیز ربطی به استریل بودن نداره.با رعایت بهداشتم ممکنه مریض عفونت کته ولی با انتی بیوتیک تزریقی خوب م ...

عزیزم شما بچه داری؟ برای زایمان خودت هم طبیعی میپسندی؟

ما تو فامیل نزدیک دوتا متخصص زنان داریم هیچکدوم طبیعی زایمان نکردن.‌ دخترخالم‌ماماست تو بیمارستان نیکان اونم‌جفت بچه هاش روسزارین کرد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خوشبحالت که زایمان کردی و بچه داری و خوب و خوشی 

کاش واقعا همین جوری بود ک تو میگی

خوب و خوش بودم همین الان انقد عصبیم دلم میخواد سرمو بکوبم ب دیوار

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

تو بیمارستانی که من رفته بودم برای زایمان اغلب کارمندای بیمارستان مریص دکترم بودن تو جلسات ویزیت و بستری متوجهشون میشدم همشون سزارین کرده بودن با اینکه خودشون کادر بیمارستان بودن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
قدیمی ها میگفتن تا تمام‌گناهات بخشیده نشه بچه بدنیا نمیاد  و هر چی زایمانت درد داشته باشی و سخت ...

زنای قدیمی بیشتر از زنای الان سر زا یرفتن.

یعنی بدبختا درهردوجهان امرزیده نشدن؟؟؟

بعد میگید چرا بما میگن جهان سومیو درحال پیشرفت.

الان خارجیا که خیلی چیزارو رعایت نمیکنن همشون سرزا میمیرن؟؟

کمتر از بیست روز کاملا تخت شد به وزن قبلم برگشتم در عرض چند ماه هم شکمم کاملا سفت مثل قبل بارداریم ش ...

عععع ماشالله چ خوب . پس ارثتون خوب بود😄

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
چرا مگه تو هم‌مثل من شوهرت به اه دلت نیست ؟

آره بدم نیست ولی اون چیزی ک من میخوام نیست اگه باهم مشکل دارین اصلا بچه دار نشو ینی فقط بچس ک این وسط ظلم میشه جداشی یجور جدانشی از دعواهاو جو بده خونه دیونه میشه😞

زنای قدیمی بیشتر از زنای الان سر زا یرفتن. یعنی بدبختا درهردوجهان امرزیده نشدن؟؟؟ ب ...

همین حالا هم با وجود این همه امکانات بعضی ها سر زا میمیرن خیلی بچه ها میمیرن چه ربطی داره 

خداوکیلی صدتومن میدم طبیعی زایمان نکنید😁

طبیعی یا سزارین کردن بقیه برا شما چه فرقی میکنه که خودتو میندازی تو خرج ،خخخ

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

همین حالا هم با وجود این همه امکانات بعضی ها سر زا میمیرن خیلی بچه ها میمیرن چه ربطی داره 

البته اونی سر زا میمیره دیگه مستقیم جاش تو بهشته ببخشید اگر به بهشت و حهنم اعتقاد دارید  اگر نه لطفا به من نپرید 

خدا خیرشون نده  این بی‌شعور ایی که ماما میشن اول باید برخورد با زائو رو یاد بگیرن  باور ...

مام بیمارستانمون همینجوریه.سریع کار همع رو حل میکنیم.از شهزای اطرافم میان اینجا😁😁