2789
عنوان

منم زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 212 پست
ربطی نداره مام بیمارستان دولتیم ولی اینکارو ننیکنیم.اتاقامون ال دی ار هستن وهمراه بالاسر نریضه حتی ...

اين ديگه ته بيمارستان دولتي بودش شايد هم اموزشي بوده والا بايد همون موقع ول ميكرد بيمارستان رو ميومد ميرفت همون خصوصي

زهره خانومي ام با سابقه تركيدن هاي متوالي

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما بچه داری؟ برای زایمان خودت هم طبیعی میپسندی؟ ما تو فامیل نزدیک دوتا متخصص زنان داریم هیچک ...

من خودم ماما هستم وبه علت یه مشکل دبگه بخوامم نمیتونم طبیعی بشم.وبا ابنکه مجردم میدونم شایدم نتونم حتی کلا باردار بشم

۷ساعت برلی شکم اول زمان خوبیه.زیاد تیست

من خودم۵ساعت درد داشتم ؛ولی حتما ایشون خیلی دردشون زیاد بوده که هنوزم یادشه😥یه خانمی هم تو مطب بود می‌گفت من۱۵ساعت درد کشیدم🤕

همین حالا هم با وجود این همه امکانات بعضی ها سر زا میمیرن خیلی بچه ها میمیرن چه ربطی داره  

ببین عزیزم یچیز نمیدونی الکی داری هی حرف میزنی.

من خودم پرسنل زایشگاه بودم چند ساله یه ستاد ایجاد شده به اسم ستاد هدایت مادران باردار.امار مرگو میر زنای باردای ونوزادا به مراتب خیلی کمتر از زمان قدیم بوده.اگه کسی طورش بشه پدر دکتر کل کادر اون شیفتو درمیارن.حواسشون خیلی جدیدا جمع میکنن.مردمم لطلاعاتشونو زیاد کردن کردن جدیدا مامای همراه وزایمان فیزیاوژی زیاد پیشرفت کرده .

ربطشو شما باید بکی که کلا همه جیزو باهم قاتی کردی.

مامان من فقط جونشو برا مادر سوهرش نداده خانواده بابامم خیلی بدجنسن ولی مامان منو با لبنکه دکتر خصوصی داشت بازور طبیعیش کردن و منو بازور فورسپس دنیا اوردن کل لگن مامانمو سوراخ کردن وتوی خود زایشگاه کامل بیهوشش کردن بردن اتاق عمل اونجا بدوزنش.منم تا۴۰ روز توی بینارستان داستم میمردم خون منو کامل ایکس چینج کردن.برای داداشای بعدیم بردنش سز شد.

همه چیزو باهن ربط نداده مامان من خیلی مظلوم بود نمیدونی خاتواده پدریم باهاش چیکارا کردن.

مادر سوهرو خوب بودنو نبودن ربطی به سختیه زاییدن نداره

میگفتم باالتماس نکردن حتی بچه مدفوع کرده بود سز نکردن

خواهرمن بچش مدفوع کرده بود فورا سزارینش کردن .مامای خصوصی هم گرفته بود واسه طبیعی ساعت10 رفت بیمارستان درد نداشت دیگه گفتن ساعت 6 صبح امپول می زنیم بهش .نزدیک ساعت 1و اینا فهمیدن بچش مدفوع کرده بردنش اتاق عمل

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
نه خدایی من اینجا از بعضیا شنیدم اعتقاد ندارن .خیلی عجیبه به نظرم

تا مطمئن نشده نباید بیاد من بگه اگگه اعتقاد داری.

از کجا میدونه من اعتقاد ندارم که اینجور میگه.

دارم اتفاقا خوبم اعتقاد دارم.هم بعد پاکی غسلو واجب میدونم هم روزه مو توی اوج تیرو مرداد گرفتم.وقتی که خیلی همون معتقدا ازش در رفتن.

ولی درکل نبابد همه چیزو بهم ربط داد

تا مطمئن نشده نباید بیاد من بگه اگگه اعتقاد داری. از کجا میدونه من اعتقاد ندارم که اینجور میگه. دا ...

مگه کلی نگفت!؟

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش