2789
عنوان

منم زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3577 بازدید | 212 پست

پس چرا اروپاییها امریکا کلاً اونور آبی ها اونقدر راحت طبیعی زایمان میکنن؟؟؟؟به آناتومی بدن مربوط میشه؟

کلاً جریانش چیه؟؟؟؟؟

من فکر میکنم اونایی که زایمان طبیعی میکنن دیگه اون آدم قبلی نمیشن

انقدر درد میکشن و عذاب میکشن که یا بعدش خیلی عصبی و زودجوش میشن یا افسرده 

آدم خوبا اگه بو داشتن،بوی نارنگی میدادن...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا اروپاییها امریکا کلاً اونور آبی ها اونقدر راحت طبیعی زایمان میکنن؟؟؟؟به آناتومی بدن مربوط میش ...

عزیزم تو کشورای خارجی از ماه اول بارداری واسه مادر کلاس اموزشی میذارن چند نوع فقط زایمان بدون درد دارن، زایمان تو آب ،تو محیط گاز اکسیژن و...یسری ورزشهایی دارن که دهان رحم بدون کوچکترین درد و ناراحتی باز میشه و بچه راحت دنیا میاد ایطور مثل بیمارستانهای مسخره ما نیست زائو بدبخت تا پای مرگ میبرن😶😶😶

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
اقا حرف من اینه وقتی به کسی رحم‌نکنیم خدا هم تو این موارد مثل زایمان و‌اتفاق و مریضی به ما ممکنه رحم ...

واااا چه ربطی داره ؟درد زایمان به فیزیولوژی بدن و آستانه تحمل و احساس درد در فرد و گاها ورزش و تحرک تو زمان بارداری بستگی داره چه ربطی به رحم نکردن کردن آدم داره چه حرفایی زده میشه اینجا😳😳😳😳

عزیزم تو کشورای خارجی از ماه اول بارداری واسه مادر کلاس اموزشی میذارن چند نوع فقط زایمان بدون درد دا ...

پس واقعا زایمان طبیعی تو ایران با این شرایط،انتخاب درستی نمیتونه باشه

اونهمه اصرار دولت چیه پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا اون خانمهایی که خیلی توصیه میکنن طبیعی رو؟

اقا حرف من اینه وقتی به کسی رحم‌نکنیم خدا هم تو این موارد مثل زایمان و‌اتفاق و مریضی به ما ممکنه رحم ...

چه دیدگاه ِ عجیبی!!!!!!!!!!

برادرزادم ماشاالله سنگین و تپل بود بیچاره زن داداشم از چند جهت جر خورد بچه هم بالا بود ازبس به شکمش فشار آورده بودن بچه بیاد پایین کامل کبود بود... بعدم برادرزادمو مرده به دنیا آوردن بردنش احیاش کردن فقط خدا رحم کرد زنده موند... زن داداشم الان دیگه میترسه بچه بیاره!! بدبخت اینقد آروم بود فقط ذکر میگف اصلن داد نمیزد دکتر و ماماها میگفتن چقد این زن صبوره چرا هیچی نمیگه... خلاصه که بیچاره واقعن زایمانِ سختی داشت

تو بیداری شاید که بی‌خواب میشم ، توو فکرِ منی که بی‌تاب میشم ، ولی این تصور فقط یک خیاله؛ فقط یک خیاله که اونم محاله...

راستی استارتر منم زاییدم!؟ زشته کاش مینوشتی منم زایمان کردم.ببخشیدا ولی زاییدن بیشتر برا حیوونا بکار میره تا انسان🤨🙄🙄

برادرزادم ماشاالله سنگین و تپل بود بیچاره زن داداشم از چند جهت جر خورد بچه هم بالا بود ازبس به شکمش ...

والا دوستان دارن میگن هرکی درد کشیده مال اینه به دیگران رحم نکرده خدا هم بش رحم نکرد و درد دادش سر زا😳🙄🙄

والا دوستان دارن میگن هرکی درد کشیده مال اینه به دیگران رحم نکرده خدا هم بش رحم نکرد و درد دادش سر ز ...

اونایی این حرفا رو میزنن ساقیشون جنسِ نامرغوب میده دستشون😂

تو بیداری شاید که بی‌خواب میشم ، توو فکرِ منی که بی‌تاب میشم ، ولی این تصور فقط یک خیاله؛ فقط یک خیاله که اونم محاله...

دوست من خارج از کشور باردار بود به زور مجبور کردن زایمان طبیعی انجام بده و میگفت کادر اونجا هییییچ ذهنیتی از درد زایمان به این شکل ندارن این طفلک انقدر اذیت شده بود و در اخر بخاطر طولانی شدن روند زایمان رحم جفت رو کشیده بود داخل و به دنبالش عفونت و ....همه اینا رو گفتم که بگم انتخاب نوع زایمان فقط به فیزیولوژی و ژنتیک بدن ربط داره.و متاسفانه لگن اکثر ایرانیها برای زایمان طبیعی کوچیکه.و حتما باید متخصص با معاینه دقیق بگه کاندید کدوم زایمان هستند