2777
2789
عنوان

نگرانم

203 بازدید | 13 پست

بچه ها دو روزه از خواب بیدار میشم سرم ب شدت گیج میره 

ولی وقتی که از خواب بیدار میشم و میشینم خوب میشم ولی دوباره که بخوام بخوابم گیج میره سرم خیلی بده 

چیکار کنم 

تا حالا اینجوری شدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا احتمال داره .. 

فقر آهن و کمبود خون 

وجود انگل که هردو با قرص درمان میشه 

من چند سال قبل اینجوری بودم ک بعد ازمایش مشخص شد انگل دارم و چن تا قرص جویدنی خوردم و تموم شد دیگ .نگران نباش چیز نگران کننده ای نیست و این دوتا احتمال هست و حتما ازمایش بده ک رفع بشه چون انگل روز ب روز ضعیف ترت میکنه بقول مامان بزرگا بُنیه تو میگیره ...

ادمایه مظلوم همه جا مظلوم واقع میشن حتی اینجا در نی نی سایت😑😶🙄اخه نمیدونم چرا مدام تعلیق میشه کاربریم بدون هیچ حرفی 😔😔کاش نی نی یار جوابمو میداد چرا کاربریمو میترکونه این چهارمین کاربریمه دیشب عضو شدم صبح ترکیده بود اما جوابی براش ندارم خودم ... 🤔🤔😔🤐
دوتا احتمال داره ..  فقر آهن و کمبود خون  وجود انگل که هردو با قرص درمان میشه  من ...

عزیزم انگل هیچ علائمی نداره 

و اینکه قرص های جویدنی باید دو تا باهم کی خورد؟

عزیزم فکر کنم کم خونی ندارم آخه چن ماه پیش دادم

چربی هم چک کردی؟

یه دکتر داخلی برو 

مامان من این مدلی شد چربیش بالا بود

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
عزیزم انگل هیچ علائمی نداره  و اینکه قرص های جویدنی باید دو تا باهم کی خورد؟

علائم انگل سرگیجه و سیاهی رفتن چشم بلافاصله صیح بعد از بیدار شدن هستش .. 

یادم نیست چند تا باهم بود ولی قهوه ای رنگ و جویدنی بودن ..

ولی سالها میگزره هنوز حس سرگیجه ها و سیاهی رفتن چشم اول صبح تو خاطرمه و فوبیا دارم ب این علائم خیلی بد بود 🤐😖😖😖😖

ادمایه مظلوم همه جا مظلوم واقع میشن حتی اینجا در نی نی سایت😑😶🙄اخه نمیدونم چرا مدام تعلیق میشه کاربریم بدون هیچ حرفی 😔😔کاش نی نی یار جوابمو میداد چرا کاربریمو میترکونه این چهارمین کاربریمه دیشب عضو شدم صبح ترکیده بود اما جوابی براش ندارم خودم ... 🤔🤔😔🤐