بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چند سال قبل اینجوری بودم ک بعد ازمایش مشخص شد انگل دارم و چن تا قرص جویدنی خوردم و تموم شد دیگ .نگران نباش چیز نگران کننده ای نیست و این دوتا احتمال هست و حتما ازمایش بده ک رفع بشه چون انگل روز ب روز ضعیف ترت میکنه بقول مامان بزرگا بُنیه تو میگیره ...
ادمایه مظلوم همه جا مظلوم واقع میشن حتی اینجا در نی نی سایت😑😶🙄اخه نمیدونم چرا مدام تعلیق میشه کاربریم بدون هیچ حرفی 😔😔کاش نی نی یار جوابمو میداد چرا کاربریمو میترکونه این چهارمین کاربریمه دیشب عضو شدم صبح ترکیده بود اما جوابی براش ندارم خودم ... 🤔🤔😔🤐
عزیزم انگل هیچ علائمی نداره و اینکه قرص های جویدنی باید دو تا باهم کی خورد؟
علائم انگل سرگیجه و سیاهی رفتن چشم بلافاصله صیح بعد از بیدار شدن هستش ..
یادم نیست چند تا باهم بود ولی قهوه ای رنگ و جویدنی بودن ..
ولی سالها میگزره هنوز حس سرگیجه ها و سیاهی رفتن چشم اول صبح تو خاطرمه و فوبیا دارم ب این علائم خیلی بد بود 🤐😖😖😖😖
ادمایه مظلوم همه جا مظلوم واقع میشن حتی اینجا در نی نی سایت😑😶🙄اخه نمیدونم چرا مدام تعلیق میشه کاربریم بدون هیچ حرفی 😔😔کاش نی نی یار جوابمو میداد چرا کاربریمو میترکونه این چهارمین کاربریمه دیشب عضو شدم صبح ترکیده بود اما جوابی براش ندارم خودم ... 🤔🤔😔🤐