بچه ها من دو سال پیش خیلی جوش میزدم جاهاش فرو رفته اما الان که جوش نمیزنم بازم فرو رفتگی ایجاد میشه مثل پوست پرتقالی داره میشه اگر کسی دکتر خوب تو تهران میشناسه و در این زمینه تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنه ممنونم
دوتا از خواهرای من خیلی جوش داشتن صورتشون پر بود رفتن پیش این دکتره؛چند ماه تحت درمان بودن وااااای حالا بیا ببین صورتشون صاف صافه ها ....حتی من یه بار رفتم مطبش مریضاش رو که دیدم خیلیاشون صورتاشون صاف صاف و روشن بودن خیلی وقت بود تحت درمان بودن بخدا تو یه جوش رو صورتشون پیدا نمیکردی من پول ندارم وگرنه منم دوست دارم برم
من خودم نرفتم ولی دوتا از خواهرام رفتن عالیه شک نکن....ببین یه مطب تو صادقیه داره و یه مطب تو اسلامشهر...اونی که تو صادقیه ست خیلی هزینه ش بالاست مثلا اگه تو اسلامشهر ویزیت میگیره ۵۰ تومن توی مطب صادقیه ش میگیره ۱۰۰ هزار تومان....کدوم مطبش رو بهت آدرس بدم؟
بهت زود وقت میده مثلا فردا زنگ بزنی شاید همین هفته بهت وقت بده .....ازین دکترا نیست بگه یه ماه دیگه بیا....فقط سعی کن به حرفاش گوش بدی وقتی میگه جلسه بعدی فلان تاریخ بیا حتما حتما همون تاریخ برو و تمام دستوراتش رو انجام بده مطبش یه کم شلوغه ولی معتلی داره ولی می ارزه تو اون زمان که نوبتت بشه از مریضا بپرس در مورد دکتر اونوقت متوجه میشی همه راضی هستن و خیلیا مشکلشون حل شده فقط دکتر هرچی میگه عمل کن....مادرشوهر منم رفت برای خارش بدن چند سال بود خارش داشت هر دکتری میرفت خوب نمیشد پیش این رفت خوب شد ....دنبال دکتر دیگه ای هم نرو فردا زنگ بزن از همین وقت بگیر
طول دوره درمان داری مثلا بهت میگه تو چهار ماه باید بیای و تحت درمان باشی باید هرزمان که میگه بری ....برو بعد طول درمانت که خوب شدی صورتت عین ماه شد بهم اطلاع بده....فقط نباید عجله داشته باشی که مشکلت با یه جلسه حل بشه نه باید چند وقت تحت درمان باشی