2789
عنوان

کمککک فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 19847 بازدید | 39 پست
عشقم خواهر من اونجا زندگی می‌کنه چه خطرناکی؟ اصلا تعجب میکنم والا من خودم از خود تهران میترسم من اون ...

عزیزم ژل لبم میزنه این خانم دکتر ؟ کار زل لبشون چطوره

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر نسیم مرکب ساز دکتر عمومی هستن که توی زمینه های مختلف زیبایی پوست و مو چه سر رشته داشته باشن چه نداشته باشن کار انجام میدن! متاسفانه البته!! لطفا تو انتخاب پزشکتون دقت کنین بنظرم بهتره به متخصص پوست مراجعه کنین.

من یه بار پیششون رفتم بدون تحقیق و اینها، و واقعا از اشتباهم پشیمونم. اسیبی که ایشون به پوست من زده رو بعدا پیش چندتا متخصص و فوق تخصص تو تهران رفتم همشون گفتن کاری نمیشه کرد. 

ایشون پزشک خوش اخلاقی هستن ولی تخصص ندارن و پول براشون اولویت اول هست ومتاسفانه ادم گول ظاهر رو میخوره

من نزدیک یک سال پیش دکتر نسیم مرکب ساز رفتم 20ملیون هم هزینه کردم به خاطر منافذ باز پوستم ولی کلا وقتمو پولم حدر رفت اصلا ازش راضی نیستم دکتر پولکی ودرغگو،اولین جلسه ازش پرسیدم گفتم پوستم منافذهاش می‌ره گف مطمعن باش ولی بعد این همه رفت وآمدو هزینه پوستم از اولش هم بدتر شد

ازمن پول ژل نورامیس گرفت ولی یه ژل دیگه برام تزریق کردژل زیشل برام تزریق کردتازه باکلی منت که زیشل گ ...

سلام عزیزم خوبین

من برا ریزش مو مادرم میخواسم وقت ازش بگیرم خیلی تعزیفشو شنیدم 

چن نفر از مراجعه کننده هاش تو مجازی  پرسیدم راضی بودن از کارش حاالا ن صرفا ریزش مو

حالا شما اینو گفتید منو ب شک انداختید دو دل شدم که وقت بگیرم یا ن

چون مادرم همه چکاپا رو داده هورمونی تیروئید مشکلی خداروشکر نداره

اما باز ریزش داره دیگه کف سرش مشخصه

موندم کجا ببرم 😢

ببین بخدا دکتر نسیم مرکب ساز عاااااالیه بهترین دکتر پوست یه بار برو پیشش بخدا ضرر نمیکنی

افتضااااااح دخترعمه و خاله ام رفتن پیشش تو طول درمان پوستت عالیه ولی بعد از چندماه پوستت انقدر به آفتاب حساس میشه که فقط لک میزنه و نوبت دهی هم مزخرفه ۱۱وفت بده ۴عصر ویزیت میشی