بچه ها من دو سال پیش خیلی جوش میزدم جاهاش فرو رفته اما الان که جوش نمیزنم بازم فرو رفتگی ایجاد میشه مثل پوست پرتقالی داره میشه اگر کسی دکتر خوب تو تهران میشناسه و در این زمینه تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنه ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر از پایان درمان خواهرتون گذشته؟ دیگه جوش نزدن؟
ببین از جلسه دوم صورتاشون هر جلسه مشخص بود که جوشاشون داره ازبین میره ببین اینا از مهر داشتن میرفتن دکتر فکر کنم پنج جلسه تا الان رفتن که دیگه دکتر گفت دیگه نیاز نیست بیاد فقط کرم های که میدم رو استفاده کنید و سال بعد بیاید....در عرض چهار پنج جلسه صورتاشون صاف شد..البته یکی دوبار تو جلسات نمیدونم چه دستگاهی زده بود به صورتاشون وااااای افتزاح قرمز شده بودن ولی چند روز بعد خوب شدن الان که صورتاشون معرکه شده منکه خیلی بهشون حسودی میکنم .....البته جلسات بستگی به وضع صورتتون و جوشاتون داره اینا جوشاشون خیلی زیاد بود تازه کک و مک هم داشتن
آره گفتم جای جوش و فرورفتگی هم چند جای صورتشون بود اما با دستگاه از بین رفتن .....این خانم دکتره تو مطبش انواع و اقسام دم و دستگاه ها رو داره که هرکدام برای یه مشکله...مثال یه دستگاه داشت برای از بین بردن جوش یکی بود برای این فرورفتگی یکی بود برای کک و مک و لک....تازه آمپول هم میزد هم کرم های خوب میده برای محافظت از پوست و هم یه چیزی میده برای شست و شوی پوستت....والا اون فرورفتگی های صورت خواهرم که به کل از بین رفت الان صورتش عین برگ گل صافه صافه
مطبشون دیگه صادقیه نیست رفتن سعادت آباد ولی همون طوری که خودتونم گفتیدکارای پوستیشون تونسیم شهره که ...
عشقم خواهر من اونجا زندگی میکنه چه خطرناکی؟ اصلا تعجب میکنم والا من خودم از خود تهران میترسم من اونجا تا ۱۱ شب تنها بیرون بودم ولی توی تهران میترسم برم زباله خونه مو ساعت ۹ شب بندازم بیرون ....خیالت راحت خطری نداره اونجا همه ترکن و همشهری ؛ صرف حرف مردم نباید قضاوت کنی یک بار برو مطبش میبینی بعدشم مطبش جای شلوغیه من چندین بار رفتم و اومدم هیچ اتفاقی نمیفته البته هرجور راحتی و صلاح میدونید ولی این فکر که اونجا خطرناکه اشتباهه