2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل😓

134 بازدید | 29 پست

مامانم اینا یه شهردیگه زندگی میکنن ک با ما۹ ساعت فاصله دارن.

ما قرار بود برای  ۲۲ بهمن بریم اونجاتا چن روز باشیم و خرید عیدو اینا.

شوهرم اینقد اصرار کرد ک مادرشوهر و برادر شوهرمم پاشن با ما بیان.

ب جا اینکه خوشحال باشم ناراحتم چون میدونم مادرش با حرکاتش ب تنم زهر میکنه سفر رو. و اینکه خب الان همه میدونن گرونیه دیگه..مامان بابای منم خیلی مهمون نوازن و حتما جلو مهمون غذای خوب میذارن.ولی خب ادم خودش باید متوجه بشه دیگه که خودشو چند روز سر کسی هوار نکنه.منو شوهرم دختر و دامادیم اونا بازم ی درجه دورتر حساب میشن دیگه.😔

حالا باز برادرشوهرم گف ما میریم مسافر خونه و فقط ی وعده میایم اونجا ولی مادرشوهرم دید ب نفش نیس کلا ساکت شد و هیچی نگف..اونکه تو همه چی نظر میده!!!!!خیلی از این حرکات موزیانش بدم میاد😖

بهش بگو من اگه ی روز همچی توقعی ازتوبکنم ناراحت نمیشی 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که ناراحتی نداره عزیزم خونه مامانتون گاهی برین خرید و تدارک شام و نهار و شما ببینین اینجوری بهشون فشار نمیاد خوو

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود ///                                 ما را زمانه گر شکند ساز می شویم ///   صائب تبریزی
تو باید رو شوهرت کار کنی اگه حالا سالی یه بار اشکال ندارا 

فک کن ما سالی دوبار میریم بعد هردفه میگه مامانمم ببریم بعد من میگم دوس دارم سقرمون دونفره باشه نارحت میشه اونجام ک هستیم هی میگه جای مامانم خالی😒

درسته پدر مادرتون مهمون نوازن ولی کسی که چند روز میره خونه کسی حتی اگه پدر مادرش باشه باید بره بیرون و دست پر برگرده یعنی واسه خونه اونی که مهمونشه یه کم خوردنی و این چیزا بخره اینو به شوهرتم بگو این نشونه احترام و شعوره یه آدمه.ما کل عید میریم خونه مادر بزرگم ولی بابام نمیذاره اون یه ریال خرج کنه چون یه پیرزن تنهاست وظیفه اش نیست که از ما پذیرایی کنه اون همه وقت.

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
فک کن ما سالی دوبار میریم بعد هردفه میگه مامانمم ببریم بعد من میگم دوس دارم سقرمون دونفره باشه نارحت ...

وا چه لوس اه خداییش چجورن نمیشه قلق بدست بیاری  باهاش حرف بزنی چند سالشه

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
این که ناراحتی نداره عزیزم خونه مامانتون گاهی برین خرید و تدارک شام و نهار و شما ببینین اینجوری بهشو ...

مامان و بابام ک نمیذارن اصلا ولی برادر شوهرم و مادرشوهرمم همچین اخلاقی ندارن.مادرشوهرم فوق العاده خسیسه.در حدی ک از وقتی بچم ب دنیا اومد نکرد ی تیکه جوراب بخره بگه این واسه بچت..تا لباسای بچم کوچیک یا پاره میشه میگه خببب ب عزیزش زنگ بزن بگو براش لباس بخره😭 

اخی عزیزم منم شهر دیگه ایم از خونه بابام دورم الان صحبت از راه دور شد دلتنگ شدم واسه خونوادم 

منم همینطور☹️

بچه هامم ک با باباشون رفتن بیرون دلم گرفت یهو منم دلم بابامو خواست

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
ب شوهرم؟اون الان بفهمه من ناراحتم پیش دستی میکنه بیشتر نارحت میشه نمیخام بفهمه

آخه من خودم همینجوریم چیزی ک باعث ناراحتیم بشه میگم ب شوهرم 

بازم هرکی یه اخلاقی داره میدونی ناراحت میشه نگو 

چون بنده خدا مامانتون معذب میشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻