2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل😓

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 29 پست
فک کن ما سالی دوبار میریم بعد هردفه میگه مامانمم ببریم بعد من میگم دوس دارم سقرمون دونفره باشه نارحت ...

وا جای مامانش خالیه دیگع چیه اخه توام حقی داری برا خودت چرا ناراحت نباید ناراحت بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته پدر مادرتون مهمون نوازن ولی کسی که چند روز میره خونه کسی حتی اگه پدر مادرش باشه باید بره بیرون ...

بخدا اخه بابای منم کارگره...ب نظرتون مثلاچه چیزایی میشه خرید از بیرون؟؟؟ایندفه یکم ب جیبش فشار بیاد حالیش میشه مهمون همراه نکنه با من!!

منم خوشم میاد از کسای که خانواده دوستن ولی نکه دیگه هرجا با زنش بخواد بره مامان جونشم ببره 

مثلا میخوایم بریم بیرون بستنی بخوریم میگه مامانمم ببریم حالا اینو همش نمیگه وقتی شهر مامانش باشیم میگ

بخدا اخه بابای منم کارگره...ب نظرتون مثلاچه چیزایی میشه خرید از بیرون؟؟؟ایندفه یکم ب جیبش فشار بیاد ...

من پدرو مادرم شهر دیگن میوه میخریم  میریم بیرون اونارو شام بیرون مهمون میکنیم خودمون شام بیرون میریم گاهی هم من قایمکی به مامانم پول میدم الکی هم میگم مامان چی احتیاج داری فلان سوپری میره بخره

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
مثلا میخوایم بریم بیرون بستنی بخوریم میگه مامانمم ببریم حالا اینو همش نمیگه وقتی شهر مامانش باشیم می ...

یعنی الان تو خونت شهر سومی یا پیش مادر شوهرت میشینی

من پدرو مادرم شهر دیگن میوه میخریم  میریم بیرون اونارو شام بیرون مهمون میکنیم خودمون شام بیرون ...

اها دستت درد نکنه مرسی یادم دادی حتما اینکارارو میکنم.مامانش خیای رو مخمه..تروخدا دعاکن واسه اعصابم😭دعا کن فردا ی چیزی بشه نتونه بیاد

ببین فاصله ما تا شهر مادرشوهرم ۱ ساعته تا شهر مامانم ۹ ساعت

میدونی چیه باید به شوهرت حالی کنی حال این سفر رو چون نقشه خرید داری برو وگرنه دعواتون میشه لی برگشتی بگو خرج گرونی پدرو مادر من طفلک روشون نمیشه و بهترین چیز خونشون جلو مهمون میارن اگه عید رفتیم اجیل میخریم یا کسایی مثال بزن که میرن خونه کسی عیدا همه خرج خودشونن میبرن 

میدونی چیه باید به شوهرت حالی کنی حال این سفر رو چون نقشه خرید داری برو وگرنه دعواتون میشه لی برگشتی ...

فک کن اب از دست مادرشوهرم نمیچکه الان بریم میدونم هرچی بخره ما باید حساب کنیم.تولد بچم ی تیک لباس نخرید ۱۰ تومن پول نذاشت کف دست بچم...ادم مونده این چیزا نیس ولی خب این محبتو میرسونه

فک کن اب از دست مادرشوهرم نمیچکه الان بریم میدونم هرچی بخره ما باید حساب کنیم.تولد بچم ی تیک لباس نخ ...

حقوق داره مادر شوهرت؟

ولی در کل من اینکه مادر شوهرم برا پسرم خرید کنن اصلا انتظار ندارم شایدم یالی یه ۵۰ بدن عیدی به شوهرمم گفتم من ناراحت نمیشم پول بدی تو چیزا که من میخوام بده پول داشتی به اونا هم بده چرا ندی پدرو مادرتن ولی ولی با قسمت سوم که هرجا بخواین بریم اونا بیفتن دنبالم و بخوان دخالت کنن تو کارام و شوهرم حس دلتنگی کنه اصلا اصلا باید شوهرت شستشوی مغزی بدی

بخدا اخه بابای منم کارگره...ب نظرتون مثلاچه چیزایی میشه خرید از بیرون؟؟؟ایندفه یکم ب جیبش فشار بیاد ...

خیلی چیزا میشه بخره میوه سبزیجات مرغ گوشت.نمیشه که بری خونه کسی همش بخوری و بخوابی غذا آماده کنن بذارن جلوت فقط بخوری که.مهمونه اینجوری نهایت یه روز خونه کسی میمونه حتی اگه پدر مادر آدم باشن.

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒