2777
2789

سلام بچه ها چطورین میشه یه کمک کنید؟!!!

من همسرم سوپرمارکت داره و ازصب تا شب مغازه اس به دلایلیفعلا نمیتونه شاگرد بگیره میشه بگیدشما اوقات تنهایی که همسرتون خونه نیست چیکار میکنید؟

کار درآمد دار یا سرگرمی هرکاری میکنید بگید تا منم ازبی حوصلگی دربیاااام

اووه اگ من بودم همش تو نغاره شوهرم بودم🤣🤣

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تماشا فیلم قلیون 🤦‍♀️

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅

زبان میخونم 

باشگاه میرم

خونه تمیز میکنم

نی نی سایت متاسفانه 

حالا میخوام برم کلاس شنا ثبت نام کنم که نی نی سایت نیام. 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

گوشی بازار دکوپاژ خواب😴

عصراهم ک با پسرم مشغولیم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بافتنی بلدی بباف سرگرم میشی

میشه اینترنتی یاد گرفت؟

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.