2777
2789
عنوان

اوقات بیکاریتون در نبود همسر بیایییییییدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 41 پست
عزیزم من چهارده روز زایمان کردم کی خواب بچه درست میشه نابود شدم خواب ندارم از روز عمل تا الان 

عزیزم مبارک باشه قدمش🥰❤

فککنم دخترم از ۴ماه بود که خوابش منظم شد 

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پسر میاد میره😂😂😂😂😂

منم تا شش بعدازظهر تنهام،  فعلا یکم مشغول خیاطی کردن شدم،  معمولا هم تا دیر وقت میخوابم، وقتی بیدار بشم با غذا درست کردن و تلویزیون و خیاطی مشغولم 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
بچه داشتن بده؟

نه بچه چه بدی داره به شرطی که کنارش تفریح  داشته باشی حداقل یه ساعت در روز بیرون باشی تنها . بچه خوبه . ولی چیزی که منو از اوردن بچه پشیمون کرده فکر کردن به این دنیای پوچ و اینکه چرا یکی دیگرو به این دنیای پوچ وارد کردم 

بچه داشتن بده؟

منکه دنیارو نمیخوام اگه یروز دخترم نباشه🙈

وقتی بچه بیاد انقدشیرینه که حاضرنیستی به نبودنش فکرکنی 

من قبل بچم خیلی تنهابودم خیلیییی

عزیزم مبارک باشه قدمش🥰❤ فککنم دخترم از ۴ماه بود که خوابش منظم شد 

ممنونم عزیزدلم 💋 من الان شیر هودم میدم گاهی اینقد بهم کمبود خواب فشار میاره میگم شیر خشک بدم سنگین بشه شماهم شیر خودت فقط میدی

چقد خوبه که میری کلاس زبان منم دوس دارم ثبت نام کنم

قبلا یک سال میرفتم الان تو خونه میخونم

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

ممنونم عزیزدلم 💋 من الان شیر هودم میدم گاهی اینقد بهم کمبود خواب فشار میاره میگم شیر خشک بدم سنگین ...

آره عزیزم فقط شیرخودمو بنظرم شیرخودتو تقویت کن بچه شیرخشک بخوره دیگه شیرخودتو ول میکنه

یه دوره ایه که میگذره 

آره عزیزم فقط شیرخودمو بنظرم شیرخودتو تقویت کن بچه شیرخشک بخوره دیگه شیرخودتو ول میکنه یه دوره ایه ...

مرسی عزیزم خدا کنه خوابش تنظیم بشه از روز عمل تا الان سر پا یه استراحت خواب درست نداشتم