2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 31 پست

مسیج بزن عجججججبببببب!!!؟؟. مرسی تو هم خوششششگگگلییی. 

دیگه هیچی نگو ن جواب پیامشو بده ن جواب تلفنشو بذا سکته کنه. اومد همکحرف بزنه تا دو روز بگو همه چی ب وقتش فعلا هنوز زوده واس ی سری چیزا.... اگ یکمم ترسو باشه قشنگ تو دلش خالی میشه.

بعد باهاش دعوا کن دیگ بگو خوبه منم ب ی مرد چت کنم بگم چ خوشتیپی

!!

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
تصمیمت چیه ؟ اگه میخوای جداشی بهش بگو پدرشم درار اگه میخوای بمونی بهش نگو چون وقیح تر میشه  ...

جدایی که ن میخوام بدجور ادب بشه که جد وآبادش بیاد جلوی چشمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین رک بهش بگو تا حالا زیر آبی رفته حواسش بوده سوتی نده . حالا سوتی داده یا اینکه تازه داره شروع میکنه میخشو بکوب

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

من باشم نه با دعوا، سر یه چایی خوردن بهش میگم یه چی دیدم خیلی نگران و عصبانیم از دستت. داستان اینه که یه همچین چیزی هست، چه توضیحی داری؟ حالا میخوای بگی چرا رفتم سر گوشیت و.... باشه، ولی این بحثش جداست، آدم بد نیست حواسش به زندگیش باشه. 

من اینکار رو نه برای همچین چیزی، سر یه مسئله دیگه این روش رو رفتم، شوهرم اولش خیلی عصبانی شد ولی میدونم کللللی خجالت کشید و چون صدامم بالا نبردم و دعوا نکردم، بهونه برا دعوا و توهین و... نگذاشتم. خیلی سرد و حالت قهر بودم. خودش افتاد به غلط کردن!

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
مسیج بزن عجججججبببببب!!!؟؟. مرسی تو هم خوششششگگگلییی.  دیگه هیچی نگو ن جواب پیامشو بده ن جواب ...

چه عاقلانه وجالب 👍👍👍

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
خیلی عصبی شدم نمیتونم با منطق پیش برم چکار کنم چی بگم بهش

اخه میگی دوست داره خیلی و.... 

خب بشین حرف بزن ببین قضیه چیه و اصلا چرا یه همچین کاری کرده 

ببین تو زندگی چی کم داشته 

اصلا شاید اون زن اومده تو زندگیتون، عجولانه تصمیم نگیر 

بچه هم دارید؟؟ 

مسیج بزن عجججججبببببب!!!؟؟. مرسی تو هم خوششششگگگلییی.  دیگه هیچی نگو ن جواب پیامشو بده ن جواب ...

چند وقته پیام عاشقانه بهم نمیده بخدا دق کردم این پیامشو دیدم چند وقته به شوخی بهم میگه داری پیر میشی اونوقت به اون عوضی میگه چ خوشکلی بخاطر وضع مالی بدمون نمیتونم مث جوونای الان هر روز ی رنگی به موهام بزنم ی تیپی بزنم اما الان نظرم عوض شده میگم هر چی پول داریم خرج خودم کنم که ادب بشه بفهمه منم میتونم مث زنای توی خیابون باشم

چند وقته پیام عاشقانه بهم نمیده بخدا دق کردم این پیامشو دیدم چند وقته به شوخی بهم میگه داری پیر میشی ...

اشتباه میکنی من بعد ده سال زندگی تازه ب این نتیجه رسیدم واقعا زنی ک خرج نداره ارج نداره. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اخه میگی دوست داره خیلی و....  خب بشین حرف بزن ببین قضیه چیه و اصلا چرا یه همچین کاری کرده&nbs ...

آره یک پسر 1ساله هر روز باهام کلی شوخی میکنه و میگه دوستم داره برای همین تا الان بهش مطمئن بودم

آره یک پسر 1ساله هر روز باهام کلی شوخی میکنه و میگه دوستم داره برای همین تا الان بهش مطمئن بودم

چی بگم، 

ولی خب امشب حتما باهاش با آرامش و خونسردی صحبت کن 

کار شوهرت جوریه که تو محیطشون همکار خانم هم هست؟؟؟ 

اشتباه میکنی من بعد ده سال زندگی تازه ب این نتیجه رسیدم واقعا زنی ک خرج نداره ارج نداره. 

منم مثلا میخواستم پولی جمع کنیم که حداقل ی سرپناه داشته باشیم الان پشیمونم میگم بذار هیچی نداشته باشیم

چی بگم،  ولی خب امشب حتما باهاش با آرامش و خونسردی صحبت کن  کار شوهرت جوریه که تو محیطشو ...

ن کارش آزاده ومحیط مردانه میدونم توی خیابون و کار نبوده بگمونم ی گروه توی تلگرام داره