2777
2789
عنوان

شوهرم...

267 بازدید | 31 پست

دوستان کمکم کنید امروز دیدم شوهرم به یک خانوم پیام داده چقد خوشکلی خانومی تا الان ی بارم خطا ازش ندیدم انگار دنیا روی سرم خراب شده میخوام ادبش کنم نمیدونم چطوری اگه بهش بگم مطمئنم دعوا میکنه که بهم اعتماد نداری و توی گوشیم سرک میکشی از طرفی میخوام جوری ادبش کنم که بفهمه چ غلطی کرده کمکم کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا تو میترسی ک اون ازت طلبکار بشه؟؟ 

عزیزم الان اون خطاکرده ها نه تو 😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
چجوری بهش بگم تا حالا توی چنین موقعیتی نبودم

تصمیمت چیه ؟

اگه میخوای جداشی بهش بگو پدرشم درار

اگه میخوای بمونی بهش نگو چون وقیح تر میشه 

خداکمکت کنه 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

عزیزم .بهتره بروش نیاری..میدونی بیشتر مردا تازه اگه فکر کنن با ای کارشون مخالف نیستی .دگه براشون عقده نیست و کمتر دنبالش میرن ...تا اینکه بفهمن حساسی .اگه یکم فکر کنن حساسی دگه این میشه نقطه ضعفت و با کوچکترین بحث اینجوری تلافی میکنن ...