2777
2789
عنوان

شوهرم...

268 بازدید | 31 پست

دوستان کمکم کنید امروز دیدم شوهرم به یک خانوم پیام داده چقد خوشکلی خانومی تا الان ی بارم خطا ازش ندیدم انگار دنیا روی سرم خراب شده میخوام ادبش کنم نمیدونم چطوری اگه بهش بگم مطمئنم دعوا میکنه که بهم اعتماد نداری و توی گوشیم سرک میکشی از طرفی میخوام جوری ادبش کنم که بفهمه چ غلطی کرده کمکم کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا تو میترسی ک اون ازت طلبکار بشه؟؟ 

عزیزم الان اون خطاکرده ها نه تو 😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
چجوری بهش بگم تا حالا توی چنین موقعیتی نبودم

تصمیمت چیه ؟

اگه میخوای جداشی بهش بگو پدرشم درار

اگه میخوای بمونی بهش نگو چون وقیح تر میشه 

خداکمکت کنه 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

عزیزم .بهتره بروش نیاری..میدونی بیشتر مردا تازه اگه فکر کنن با ای کارشون مخالف نیستی .دگه براشون عقده نیست و کمتر دنبالش میرن ...تا اینکه بفهمن حساسی .اگه یکم فکر کنن حساسی دگه این میشه نقطه ضعفت و با کوچکترین بحث اینجوری تلافی میکنن ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز