دوستان کمکم کنید امروز دیدم شوهرم به یک خانوم پیام داده چقد خوشکلی خانومی تا الان ی بارم خطا ازش ندیدم انگار دنیا روی سرم خراب شده میخوام ادبش کنم نمیدونم چطوری اگه بهش بگم مطمئنم دعوا میکنه که بهم اعتماد نداری و توی گوشیم سرک میکشی از طرفی میخوام جوری ادبش کنم که بفهمه چ غلطی کرده کمکم کنید لطفا
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من باشم نه با دعوا، سر یه چایی خوردن بهش میگم یه چی دیدم خیلی نگران و عصبانیم از دستت. داستان اینه که یه همچین چیزی هست، چه توضیحی داری؟ حالا میخوای بگی چرا رفتم سر گوشیت و.... باشه، ولی این بحثش جداست، آدم بد نیست حواسش به زندگیش باشه.
من اینکار رو نه برای همچین چیزی، سر یه مسئله دیگه این روش رو رفتم، شوهرم اولش خیلی عصبانی شد ولی میدونم کللللی خجالت کشید و چون صدامم بالا نبردم و دعوا نکردم، بهونه برا دعوا و توهین و... نگذاشتم. خیلی سرد و حالت قهر بودم. خودش افتاد به غلط کردن!
دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
مسیج بزن عجججججبببببب!!!؟؟. مرسی تو هم خوششششگگگلییی. دیگه هیچی نگو ن جواب پیامشو بده ن جواب ...
چند وقته پیام عاشقانه بهم نمیده بخدا دق کردم این پیامشو دیدم چند وقته به شوخی بهم میگه داری پیر میشی اونوقت به اون عوضی میگه چ خوشکلی بخاطر وضع مالی بدمون نمیتونم مث جوونای الان هر روز ی رنگی به موهام بزنم ی تیپی بزنم اما الان نظرم عوض شده میگم هر چی پول داریم خرج خودم کنم که ادب بشه بفهمه منم میتونم مث زنای توی خیابون باشم