2777
2789
خب آره من بیهوشی اولم نیم ساعت بود بعدش گیج میخوردم و همش میگفتم میخوام برم خونمون ولی دومی یک ساعت ...

واي من بعده عمل گريه ميكردم ميگفتم تورو خدا بياين بمن بگين تخمدان برداشتين يا نه ؟؟!!!!

چشام نيمه باز بود هنوز پلكام سنگين بود 

ميگفتم جيش دارم مثانم تركيد 😂

اخر يه پرستار اومد تو ريكاوري بهم گفت سوند بهت وصله

منم همش تاكيد داشتم نه جيش دارم 😂😂

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
والا پدر بزرگم با ۸۳ سال سن فقط ۱ ساعت تحت نظر بود و بعدشم اوکی بود  به بعدش فکر نکن ایشالا که ...

مرسییی قربونت برمم 😍😍

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد بیهوشی یک ساعته تا یه هفته سردرد داشتم موقع بیهوشی یه قسمت از سرم درد گرفت یه لحظه تا یه هفته ...

اره بخاطر همین میگن کافئین بخورید قبل اینکه سرتونو تکون بدین عزیزم ان شالله دیگه هیچوقت تجربش نکنی

ما آبادانیا   
واي من بعده عمل گريه ميكردم ميگفتم تورو خدا بياين بمن بگين تخمدان برداشتين يا نه ؟؟!!!! چشام نيمه ب ...

😂😂😂😂😂ای واییی

واي من بعده عمل گريه ميكردم ميگفتم تورو خدا بياين بمن بگين تخمدان برداشتين يا نه ؟؟!!!! چشام نيمه ب ...

اتاق ریکاوری چطوریه😕

ب منم اول گفتن برو ضیاییان ولی رفتم پیش ماماعع خودم گف برو رسول اکرم 

ضیاییان ک عالی بود ولی برای کیست واژن و ترس ازمعاینه رفتم ارش دکترزنانش   دکترحسینی برای زنان  زایمان استاده فوق العاده بود کارش لاواراسکوپیم میکرد انجا همه تعریفشو میکردن کارشو

رنگ ولایتhaircolorist
اتاق ریکاوری چطوریه😕

چيز خاصي نيس 

يه اتاقه ك بعده عمل ميبرنت اونجا 

دكترت مياد علائمتو چك ميكنه و تشخيص ميده بري تو بخش همين

بخاطر استرس گریه کردی ولی خدایی من فحش های بدی دادم عاخه قبل عمل دو تا دکتر زن و مرد هی خوش و بش میکردن منم بعد بهوش اومدنم خدا میدونه چیا گفتم که یادم نیست ولی یادمه دکتره اومده بود میزد تو صورتم میگفت خوبی عزیزم😂😂😂

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
ضیاییان ک عالی بود ولی برای کیست واژن و ترس ازمعاینه رفتم ارش دکترزنانش   دکترحسینی برای ز ...

اها خداروشکر ک دکترت خوب بوده عزیزم 

اتاق ریکاوری چطوریه😕

یه جا مثل بخش تزریقات اورژانسه بعد عمل تخت و میبرن اونجا تا بهوش بیای بعد بری

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
یه جا مثل بخش تزریقات اورژانسه بعد عمل تخت و میبرن اونجا تا بهوش بیای بعد بری

اها مرسییی عشقم دعا کن منم استرس نداشته باشم راحت برم عمل کنم بیام

بخاطر استرس گریه کردی ولی خدایی من فحش های بدی دادم عاخه قبل عمل دو تا دکتر زن و مرد هی خوش و بش میک ...

اره ميترسيدم تخمدانمو برداشته باشن

واي نميري تو چيكار ب خوش و بش اونا داشتي 😂😂😂😂