بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب منم اول گفتن برو ضیاییان ولی رفتم پیش ماماعع خودم گف برو رسول اکرم
ضیاییان ک عالی بود ولی برای کیست واژن و ترس ازمعاینه رفتم ارش دکترزنانش دکترحسینی برای زنان زایمان استاده فوق العاده بود کارش لاواراسکوپیم میکرد انجا همه تعریفشو میکردن کارشو
واي من بعده عمل گريه ميكردم ميگفتم تورو خدا بياين بمن بگين تخمدان برداشتين يا نه ؟؟!!!! چشام نيمه ب ...
بخاطر استرس گریه کردی ولی خدایی من فحش های بدی دادم عاخه قبل عمل دو تا دکتر زن و مرد هی خوش و بش میکردن منم بعد بهوش اومدنم خدا میدونه چیا گفتم که یادم نیست ولی یادمه دکتره اومده بود میزد تو صورتم میگفت خوبی عزیزم😂😂😂
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است
یه جا مثل بخش تزریقات اورژانسه بعد عمل تخت و میبرن اونجا تا بهوش بیای بعد بری
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است