2777
2789
همسرم واریکوسل عمل کرد بی حسی بود بعد موقه عمل حرف میزده دکتر گفته بیهوشش کنید     بیهوشی ...

دكترو خسته كرده بوده 😂😂😂😂

اره ديگه هر كس يجوريه

من تا چندوقتم قسمت سينم درد ميكرد نميدونم چرا

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
من دوبار لاپاراسکوپی شدم کیست و. کیسهدصفرا یبارعمل کیست  رحم یبارعمل بینی یبار سزارین...بیهوشی ...

عشقم ت لاپراسکوپی تو کدوم بیمارستان انجام دادی

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفه دوم شانسش بیشتره ان شالله میگیره حتما میگیره.منم بعد عید میرم تو سیکل. بعد عزیزم عمق رحم چجوری ا ...

ممنون عزیز   عمق رحم نمیدونم  من چیزی نفهمیدم نمیدونم گرفتن یا نه

همسرم واریکوسل عمل کرد بی حسی بود بعد موقه عمل حرف میزده دکتر گفته بیهوشش کنید     بیهوشی ...

من بعد بیهوشی یک ساعته تا یه هفته سردرد داشتم موقع بیهوشی یه قسمت از سرم درد گرفت یه لحظه تا یه هفته اونجا درد میکرد با هیچ قرصی هم خوب نشد😑

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
فدات شم خواهش ميكنم ببين اصلا نترس خيلي عمل راحتيه دوران نقاهتشم خيلي كوتاهه  من ك دو روزه س ...

خدانکنه عزیزدلم 💕خداروشکررر ایشالا ک برای منم همینجوری باشه 

عشقم ت لاپراسکوپی تو کدوم بیمارستان انجام دادی

من لاواراسکوپی تخمدان تو شریعتی فکرکنم کیست داشتم ک الکی عمل کردم ترکید.......لاپاراسکوپی صفرامو تو ضیاییان یافت اباد دولتی بودولی واقعادکتراش عالی بودن،

رنگ ولایتhaircolorist
اصلا باورت میشه من حتی از امپول فراریم الان ی حس خیلی بدی دارم

آنژیوکت درد نداره که فقط نفس عمیق بکش دردت رو کم میکنه و بدنت رو شل نگه دار استرس باعث درد بیشتر سوزن میشه سعی کن به خودت عارامش بدی و آروم باشی

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
ممنون عزیز   عمق رحم نمیدونم  من چیزی نفهمیدم نمیدونم گرفتن یا نه

حتما تو بیهوشی گرفتن لازمه اخه باید بدونن جنین رو کجا بکارن بعضیا برا شانس بیشتر خراش هم میدن ب رحم موقه پانکچر شاید برا شما عمق رحمو تو پانکچر گرفتن

من خانما رو دیدم یه چیز مثل خط کش دراز وارد رحم میکنن اینقد جیغ زد بنده خدا میگفت انگار داره چاقو میزنه زیر دلم

ما آبادانیا   
من لاواراسکوپی تخمدان تو شریعتی فکرکنم کیست داشتم ک الکی عمل کردم ترکید.......لاپاراسکوپی صفرامو تو ...

ب منم اول گفتن برو ضیاییان ولی رفتم پیش ماماعع خودم گف برو رسول اکرم 

خوشبحالت تجربه کردی من اولین بارمه ینی دارم سکته میکنم

خوب ما تجربه در اختیارت گذاشتیم که بدونی هیچی نیست.منم دفعه اول ترسیدم ولی تو اتاق عمل که رفتم دکترو دیدم دیگه نترسیدم