2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام لاپراسکوپی کردید

نه پدر بزرگم ercp انجام داد که مثل اندوسکوپیه اما مجرای دوازدهه رو با اون چک‌میکنن و سنگ میشکونن

خودم چهارشنبه باید ام آر آی با تزریق انجام بدم و بعدش ۵ روز بستری بشم بیمارسنان

یه حس بی حسی دارم ازین موضوع در مراحل شوک‌و‌هضم هردو باهمم

این واسه آدمایی که ۷ یا ۸ ساعت بیهوش بودن یا چند روز بیهوش بودن تو موارد خاص مثل تصادف 

والا من نيم ساعت بيهوش بودم بعدش تهوع منو كشت

بنظرم اين علائم تو هر فردي فرق ميكنه

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
نه پدر بزرگم ercp انجام داد که مثل اندوسکوپیه اما مجرای دوازدهه رو با اون چک‌میکنن و سنگ میشکونن خو ...

بعضیا شندیدم میگن دردشون خیلی زیادع

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔
والا من نيم ساعت بيهوش بودم بعدش تهوع منو كشت بنظرم اين علائم تو هر فردي فرق ميكنه

همسرم واریکوسل عمل کرد بی حسی بود بعد موقه عمل حرف میزده دکتر گفته بیهوشش کنید   بیهوشی سبک بعد ک بهوش اومده تا چند روز سردرد شدید داشت

ما آبادانیا   
عزیزم چه خوب 14 تا... مامان شدی دیگه بسلامتی؟؟؟  خودشون گفتن سفیده و دوغ بخور؟؟

اره خودشون گفتن بخور گفتن جوری بخور  که دیگه  حالت از سفیده بهم بخوره  وگرنه باید بستری شی.      یک بار انتقال دادم منفی شد            حالا  میمونم بعد از عید میرم دوباره

من دوبار لاپاراسکوپی شدم کیست و. کیسهدصفرا یبارعمل کیست  رحم یبارعمل بینی یبار سزارین...بیهوشی راحت مثل سرم مایع میره توبدنت انقد راحت میخابیئمن شب تاصبح عملم نخابمئمهم نیس بابیهوشی چندساعتم راحت میخابم خخخ کلاعادت کردمددیک 

رنگ ولایتhaircolorist
والا من نيم ساعت بيهوش بودم بعدش تهوع منو كشت بنظرم اين علائم تو هر فردي فرق ميكنه

خب آره من بیهوشی اولم نیم ساعت بود بعدش گیج میخوردم و همش میگفتم میخوام برم خونمون ولی دومی یک ساعت و نیم بود فقط دهنم و باز کرده بودم فحش میدادم که یادم نی به پرستار داد زدم گفتم بیا این آنژیوکت و بکن بعدش کمی هم خوابیدم و لباسای عمل و عوض کردم و خیلی عادی رفتم خونه 

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
اها مرسییی عشقم از راهنماییت❤

فدات شم خواهش ميكنم

ببين اصلا نترس خيلي عمل راحتيه

دوران نقاهتشم خيلي كوتاهه 

من ك دو روزه سر پا شدم

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
اره خودشون گفتن بخور گفتن جوری بخور  که دیگه  حالت از سفیده بهم بخوره  وگرنه باید بست ...

دفه دوم شانسش بیشتره ان شالله میگیره حتما میگیره.منم بعد عید میرم تو سیکل. بعد عزیزم عمق رحم چجوری اندازه گرفتن تو بیهوشی یعنی توانکچر؟ اخه تو مرکز دیدم عمق رحم خانمارو میگیرن اینقد جیغ میزدن حسابی ترسیدم 

ما آبادانیا