2777
2789
عنوان

خانونا شماره مشاور میخام تلفنی

47 بازدید | 8 پست

که حداقل بشه باگوشی موبایل زنگ زد ثابت ندارم

گیر کردم بین نظام جدید یاقدیم که کنکور کدوموبدم

ازخوندنش نگین فقط که دیره و فلان

اگرم میدونین توانسانی جدید بهتره کنکوربدم براقبولی یاقدیم بگید خواهش میکنم

دوبار قدیمو دادم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شماره دارم خواستید بهتون میدم 

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              
من شماره دارم خواستید بهتون میدم 

بدین دیگه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
باید بری سراغ مشاور تحصیلی. نه هر مشاوری

عزیزم هزینشوندارم

اونام هرمشاوری دارن

بدین دیگه

اینجا که نمیشه مزاحم بنده خدا میشن 

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              
اینجا که نمیشه مزاحم بنده خدا میشن 

رایگانه؟خدایی کارش خوبه؟؟؟خانومه۰۰۰؟؟

رایگانه؟خدایی کارش خوبه؟؟؟خانومه۰۰۰؟؟

من خودم پسرم فقط خواستم کمک کنم. 

ایشون خانم هستم پارسال به من خیلی کمک کردن و رایگان هم هست تا اونجایی که بتونن کمک میکنن