2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنج سنی نهایت هشت سال خوبه ک اونم باز زیاده..... بین سه تا پنج عالیه.... نه کسی ک نیم قرن زن بازی و ...

البته نگا الان تو جامعه نگاه کنی میبینی یکیم هس همسن خودته ها ولی چقد پختس چون همیشه تو جامعه بوده و سختیای زندگیش بزرگش کردن 

من میگم باید بسنجی طرفو ببینی سن فکریش مث تو هس یا ن ممکنه اونم ک همسنته اوکی باشه 

ولی خب بیس سال وضعیتش مشخصه نیاز ب سنجیدن ندارع😑

اصن نمیتونم صب کنم ،حتی نمیزارن خواستگارام ببیننم 

عزیزم دوستی هم کردی با پسرا اصلا نذار وابسته جنسی ات کنن حدتو نگاه دار اصلا سنی نداری ازواج خیلی سخت شده بچه بازی نیس من حس میکنم به ی همدم بیشتر نیاز داری ولی به هیچ وجه نذار کسی کر و کورت کنه با نیاز جنسی و اینا به هیچ وجه تن نده صبر کن یکی خوب میاد خیلی بچه ای هنوز

عزیزم دوستی هم کردی با پسرا اصلا نذار وابسته جنسی ات کنن حدتو نگاه دار اصلا سنی نداری ازواج خیلی سخت ...

خودم خودارضایی شدید داشتم ،نه جنسی نه ولی حس پدری وپول چرا

اصن نمیتونم صب کنم ،حتی نمیزارن خواستگارام ببیننم 

قربونت برم تو الان بیسالتع فقط بیس سال 

چه عجله ای برا ازدواج داری مورد مناسب به موقش پیدا میشه شما تمرکزتو بزار رو درس و هدف و زندگیت 

شئهر کنی که چی بشهههه اخه 

شوهر که خوشبختی نمیاره فقط یه مرحله از زندگیه

قربونت برم تو الان بیسالتع فقط بیس سال  چه عجله ای برا ازدواج داری مورد مناسب به موقش پیدا میش ...

میخام اون با دیدنم تو خونه عصبی نشه،خب تو درس تلاش کردم نشد

هیچکی درک نمیکنه آدم چرا به همچین رابطه ای تن میده ،دوست پسرم واسه تولدم بم پی ام داد،حتی گفت کادو چی دوست داری،عکس از محل کارش داد وگفت میخام بیام خواستگاریت

والا چی بگم دختر این کاری ک میگی کرده خیلی عادیه فک نکن حالا چون ادم خوبیه اینکارو کرده 

وقت بزار رو یه مهارت که دوسداری یادش بگیری 

اگ درسو نمیخوای 

جامعه پر از اشغاله مطمعن باش اون مرد چل ساله تورو واسه خودت نمیخواد