امروز با مامانو بابام راجب ازدواج حرف زدم،بلند شد بزنتم ،گفت یه بار دیگه گفتی خفت میکنم،همیشه تو همه چی سرزنشو تهدیدم میکننو جهیزیهمو هم آماده نمیکننو واسشون حس میکنم مهم نیستم ،واسه همین میترسم بدون اجازشون ازدواج کنم،یه دوست پسر دارم اهواز بیست سال ازم بزرگتره ،با اون
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
چقدرم خوش اشتهاس مرتیکه رفته تمام حال حولشو کرده میخاد بره ی بچه چشم گوش بسته بگیره نگاه ترو خدا مرد ...
واقعا خجالت هم نمیکشن عجب دوره ای شده
دختر خوب این چه کاریه اصلا حرف همو میفهمین؟؟؟ دو دهه باهم تفاوت دارین
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
واقعا خجالت هم نمیکشن عجب دوره ای شده دختر خوب این چه کاریه اصلا حرف همو میفهمین؟؟؟ دو دهه با ...
رنج سنی نهایت هشت سال خوبه ک اونم باز زیاده..... بین سه تا پنج عالیه.... نه کسی ک نیم قرن زن بازی و دختر بازی کرده آخرش بره ی بچه سال بگیره حالم بد شدا
رنج سنی نهایت هشت سال خوبه ک اونم باز زیاده..... بین سه تا پنج عالیه.... نه کسی ک نیم قرن زن بازی و ...
اره واقعا چه قدر بعضی مردا حریص و هوس بازن