niloofaraam مدیر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 467 عنوان تغییر دادن اسم | مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 35 پست سلااااام🙄بچه ها من اسممو دوس ندارم دلم میخاد ک ب اسمی ک دوس دارم صدام کننچیکار کنم؟؟؟😑😑😑 دین من انسانیت اسـت 🍃🌞 1398/11/19 | 10:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان____محمدصدرا عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 3102 بیگ لایک واسه امضات مرررررررسی عزیزم🌹🌹🌹🌹 عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
niloofaraam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 467 چرا رفتی دانشگاه ...از اول نگفتی اسمم نیلوفره مثلا ....؟ از اول دوست نداشتی اسمت عوض بشه؟ خنگ بازی دراوردم هرچند الان میگم ک نیلوفرم اسم اکانتامم نیلوفره...ولی خب دیگه دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
جغدکوچولو عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 2257 باید قانونی اقدام کنم ..چون دوستای دانشگاهین هی تو لیست خونده میشه و اینا.. اتفاقا دوست ها راحت تر کمک میکنن اسمجدید جا بیافته ...عجیبه ...سختترین شخص مادر پدره که بهت اسم جدید رو بگن معمولا
mسوفیاm عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 8728 جااان 😍توهمون نیلو صدام کن 😍 اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
niloofaraam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 467 اتفاقا دوست ها راحت تر کمک میکنن اسمجدید جا بیافته ...عجیبه ... سختترین شخص مادر پدره که بهت اسم ج ... اینا هی یادشون میره...اوهوم ب نظرم تا خونواده رو عادت بدم خیلی طول بکشه😬 دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
مهدابانو عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 8685 باید قانونی اقدام کنم ..چون دوستای دانشگاهین هی تو لیست خونده میشه و اینا.. بگو تو شناسنامه اسمم اونو ولی خانواده ... صدام میزنن از بچگی اون فقط اسم شناسنامه ایمه