2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 112 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من برعکس کلا تو حاملگی از اشتها افتادم بازم الان بچم ۳ و نیم کیلوئه، نگرانم که چجوری بزام با این وزن ...

والا شبا از زور گرسنگی بیدار میشم 

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
حساب کردم کمی گیج شدم .۲۶ بهمن .زایمانت ولی اگ ۴۰ هفته باید پرشه  ۳ اسفند.   اگ ۳۹هفته و ...

يعني همه 40 هفته زايمان ميکنن؟

من دوشنبه ميرم تو 40 هفته

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103
حساب کردم کمی گیج شدم .۲۶ بهمن .زایمانت ولی اگ ۴۰ هفته باید پرشه  ۳ اسفند.   اگ ۳۹هفته و ...

منم از اول گیج بودم تو این هفته ها و ماه ها، البته من پلی کیستیک هم هستم 😁 حالا دیگه حساب کن چه شیر تو شیریه. دکترم گفته تا ۲۶ جا داری صبر کنی. مثل شما که میگی ۲۶ تاریخ زایمانمه. خدا از زبون دوتاتون بشنوه و من تا ۲۶ دردم بگیره

خوردو خوراکمو؟اخه دست من نی گشنه م میشه خوب والا نمک و شیرینی واینارو حذف کردم

پیادروی باعث میشه بچت ورم علکی نداشته باشه ک زایمانت سخت شه. من دوستم اصلا تحرک نداشت   بچش اینقد چاق شده بود ک بعد یروز درد دهانه رحمش باز شد لی بچه نیومد سز شد بعد چندوقتم بچش بادش خوابم خیلی لاغر شد

یعنی یه هفته دیگه زایمانمه؟

نميدونم منم خودم گيجم

دکترم گفته تا 25 ام وقت داري، من 25 ام 40 هفته و 4 روز ميشم

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103
بزرگ که نه من که  اولین بچمه ولی اینقد میگن موقعه ی که میخوان پاره ت کنن خودت حس میکنی و بخیه ک ...

ن والا دروغ میگن  اون مال قدیما بود بی حسی نبود.الان قبل پاره کردن آمپول بی حسی میزنن اصلا دردو احساس نمیکنی 

سنو ا چرت میگن هر سری ک بری سنو یه هفته الکی میگه

درچه مورد چرت میگن؟من آخرین پری ۲۳ خردار بود تاریخ خودم ۱ فروردین میشه زایمانم ان تی هم ۴ فروردین زده 

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28