2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 112 پست
 خدا کنه اخه همش میگم خدا کنه نمیه دومی نشه.دستت درد نکنه ببخشید سرتم درد اوردم عزیزم.

قربونت.   حتما ی هفته آخر پیاده رویو زیاد کن  مطمعن باش دقیق ۴رم بدنیا میاد من دقیق برا خودمو خوهرم تاریخشو   حساب کردم دقیق شد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قربونت.   حتما ی هفته آخر پیاده رویو زیاد کن  مطمعن باش دقیق ۴رم بدنیا میاد من دقیق برا خو ...

توصیه هاتو فراموش نمیکنم.چشم 

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
انقد دبگه بزرگش نکن، مادربزرگ من ۱۱ تا طبیعی زاییده😁 میگمش خبلی درد داره؟ میگه نههه مثل یه خار که ...

اخ اخ من بچه اولم میگفتم چرا اینقد زنها جیغ میزنن خیلی زشته و.... و...

موقعه زایمان چنان جیغ بنفش میزدم....ینی واقعا مردم وزنده شدم بعد به مادرم گفتم دیگه بچه نمیخام شماها چه جوری بچه میاوردین بعد اینکه طعم زایمانو چشیدین ماد خدابیامرزم گف یادت میره

ومن الان بارداری چهارممه😁😁😁😁😁😁

ولی استرس زایمان داره نزدیک ونزدیکتر میشه خدا کمکمون کنه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری