2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 112 پست
ن والا دروغ میگن  اون مال قدیما بود بی حسی نبود.الان قبل پاره کردن آمپول بی حسی میزنن اصل ...

خدا کنه همین طور باشه،خدا خودش کمکم کنه و زایمان راحت با نی نی سالم داشته باشم.

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
يعني همه 40 هفته زايمان ميکنن؟ من دوشنبه ميرم تو 40 هفته

وقتی ۴۰ هفتت تموم شه  دوسه روز قبلش ترشح مخاطی زرد رنگ کمیم با رگه های خون داری ینی نزدیکی.  بستگیم داره خیلیا ۳۹ هفته یا ۳۸ کیسه آبشون پاره میشه خیلیام ۴۰ هفته اصلا دردو اینا سراغشون نمیاد 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگ خوب پیادروی داشته باشی بله ۲۶م دقیق میوفته زایمانت مگرنه درد اینا تیاد سراقت یا تا ۴۱ یا۴۲ نگهت م ...

خداننه به آمپول فشار نرسم. مامان و خواهرم دوتاشون اینجوری شدن

از فردا پیاده روی میکنم و پله نوردی

درچه مورد چرت میگن؟من آخرین پری ۲۳ خردار بود تاریخ خودم ۱ فروردین میشه زایمانم ان تی هم ۴ فروردین زد ...

من هر سنویی میرفتم میزد بچت  اینقد بچته مثلا ۲۲ هفتس ماه بعد سنو میرفتم میگفت بچن ۲۱ هفتست آخرشم طبق انتی خودمدحساب کردم دقیق شد

خداننه به آمپول فشار نرسم. مامان و خواهرم دوتاشون اینجوری شدن از فردا پیاده روی میکنم و پله نوردی

ان شاءالله نی نی تونو به سلامت بغل بگیرید. تا بچتونو بغل میگیرید تمام درداییرو ک کشیدین فراموش میکنید خیلی لحظه شیرینیه

من هر سنویی میرفتم میزد بچت  اینقد بچته مثلا ۲۲ هفتس ماه بعد سنو میرفتم میگفت بچن ۲۱ هفتست آخرش ...

منم بگم حوصله ت میکشه حساب کنی

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
آره بگو

تاریخ ۱مهر رفتم سونو ان تی زده حدود ۱۴ هفته ست جنین

حساب کردم میشه همون ۴ فروردین

خدا کنه اخه همش میگم خدا کنه نمیه دومی نشه.دستت درد نکنه ببخشید سرتم درد اوردم عزیزم.