2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 112 پست
کاش همه مث شما از زایمان تعریف میکردن😁 آدم دل و جرئت میگیره. بقیه که یجوری تعریف میکنن آدم هول میکن ...

ن بابا. اصلا نترس بستگی به آدم خودش داره خیلیام کلا ناز نازون از کاه کوه میسازن مثلا من دوستم ی خار تو دستش میرفت آیو اویی اینقد میکرد خیلیم بزرگش میکرد در صورتی ک من اصلا درد خارو زیاد حس نمیکنم یا برام مهم نیست

راستی اینم بگم . ک موقه دردا سعی کنید نفس عمیق بکشید باعث میشه درده زود بخوابه اگ هی الکی حیق بزنید  نفس کم میارید تحمل درده سخت میشه.من آخراش شروع کردم نفس عمیق کشیدن خیلی خوب بود اشتباه کردم از اول نکشیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقباض  بالای نافت یهو سفت میشه

نه اونجارو که حس نکردم ،ولی یکم که سرپا می ایستم یا مشغول کارامم شرمنده احساس یه خیسی رو لباسم میکنم،کمردردم دارم،۳۴هفته و ۲ روزم هستم

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
نه اونجارو که حس نکردم ،ولی یکم که سرپا می ایستم یا مشغول کارامم شرمنده احساس یه خیسی رو لباسم میکنم ...

اینا طبیعیه ترشه   خیسیش چطوره ینی؟نوار بزنی رو نوار خیسیش میمونه؟ کیسه آبت نباشه

راستی اینم بگم . ک موقه دردا سعی کنید نفس عمیق بکشید باعث میشه درده زود بخوابه اگ هی الکی حیق بزنید ...

خوش به حالت‌ که تجربه داری و به بقیه روحیه میدی من از زایمان خیلی میترسم از الان واسه شوهرم وصیتم کردم

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
خوش به حالت‌ که تجربه داری و به بقیه روحیه میدی من از زایمان خیلی میترسم از الان واسه شوهرم وصیتم کر ...

انقد دبگه بزرگش نکن، مادربزرگ من ۱۱ تا طبیعی زاییده😁

میگمش خبلی درد داره؟ میگه نههه مثل یه خار که رفته باشه تو دستت😂😂😂

اینا طبیعیه ترشه   خیسیش چطوره ینی؟نوار بزنی رو نوار خیسیش میمونه؟ کیسه آبت نباشه

رو نوار امتحان نکردم ولی موقعی که کمر درد دارم رو شلوارم حسش میکنم یا سرپا که هستم راستی سونوی ماه قبل که تاریخ ۲۴ رفتم  گفت ۳۰ هفته ای ولی جنین ۳۳ هفته رشد کرده ،واسه نی نی ضرر یا خطری نیس؟

انقد دبگه بزرگش نکن، مادربزرگ من ۱۱ تا طبیعی زاییده😁 میگمش خبلی درد داره؟ میگه نههه مثل یه خار که ...

بزرگ که نه من که  اولین بچمه ولی اینقد میگن موقعه ی که میخوان پاره ت کنن خودت حس میکنی و بخیه که میزنن خودت حس میکنی و فلان دیگه از ترس نصفه جون شدم والا خودم که تا حالا نداشتم که بدونم چه خبره عزیزم

رعایت کن وزن بچت زیاد نره بالا که خودت اذیت میشی برای زایمان

خوردو خوراکمو؟اخه دست من نی گشنه م میشه خوب والا نمک و شیرینی واینارو حذف کردم

بزرگ که نه من که  اولین بچمه ولی اینقد میگن موقعه ی که میخوان پاره ت کنن خودت حس میکنی و بخیه ک ...

تازه میگن موقعی که میخوان پارت کنن خودت هیچی نمیفهمی. منم میترسم ولی کم. همش به خودم میگم تهش یروز درد میکشی تموم‌ میشه میره. 

تازه میگن موقعی که میخوان پارت کنن خودت هیچی نمیفهمی. منم میترسم ولی کم. همش به خودم میگم تهش یروز د ...

والا دیگه امیدم به خداست دیگه کاری نمیشه کرد فقط باید امیدم به خود خودش باشه 

خوردو خوراکمو؟اخه دست من نی گشنه م میشه خوب والا نمک و شیرینی واینارو حذف کردم

من برعکس کلا تو حاملگی از اشتها افتادم بازم الان بچم ۳ و نیم کیلوئه، نگرانم که چجوری بزام با این وزن. دوس داشتم تهش ۳ بود راحت تر زایمان میکردم