2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 112 پست
الان ۳۹ هفته و ۵ روز اگه اشتباه نکنم

سن بارداریتم دقیق با سن  سنو انتیت حساب کن خودتم تقویمو دونه دونه بشمار ۴۰هفته ببینم چندم میوفته من برای خودمو خواهرم حساب کردم دقیق در اومد. 

شکمم یا نی نی خودشو سفت میکنه؟من همش حس میکنم بچه مه که خودشو سفت میکنه🙁🙁

بچه خودشو سفت کنه و جمع کنه متوجه میشی، درد نداره زیاد

ولی رحم میگن درد داره و بالای شکمت خیلی سفت میشه وقتی با انگشت فشار میدی. البته منم تا الان این حسو نداشتم دارم از تجربیات بقیه میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن بارداریتم دقیق با سن  سنو انتیت حساب کن خودتم تقویمو دونه دونه بشمار ۴۰هفته ببینم چندم ...

من ۷ اردیبهشت اولین روز از آخرین پریودم بوده. اینجوری که من بلدم حساب کنم بیستم بهمن ۹ ماهم تموم میشه. درسته؟

بچه ها چجور ب زایمان طبیعی فکر میکنید😥😥😥 من شدیدا ازش میتزسم

ن والا اصلا ترس نداره . منم خیلی دوست داشتم چون میدیم این زنای باردار میرن زایشگاه بعد ۳یا ۴ ساعت نی نی بغل میان بیرون کیف میکردم

بچه خودشو سفت کنه و جمع کنه متوجه میشی، درد نداره زیاد ولی رحم میگن درد داره و بالای شکمت خیلی سفت ...

نمیدونم ولی کامل حس میکنم که بچه خودشو سفت میکنه ولی شکمو دقت نکردم بازم ممنون خواهری که جواب دادی عزیزم ان شاالله زایمان راحت وسالم با نی نی سالمی داشته باشی.

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
 عزیزم زور زدنش فقط مثل این میمونه ک دستشویی شماره دو داری زور باید بزنی

کاش همه مث شما از زایمان تعریف میکردن😁 آدم دل و جرئت میگیره. بقیه که یجوری تعریف میکنن آدم هول میکنه. دوستم میگه انگار همه استخونات باهم بشکنه😐