2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما من الان ۳۴ هفته وچن روزم ،انقباض رحم که میگین چه جوریه نکه بچه ی اولمه تجربه ندارم 

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
ترسوندیم، من زیاد پیاده روی نکردم که😔 شما از کی پیاده روی کردی و چند ساعت؟

نترس

منم تنبل بودم هفته آخر فقط دوشب پیاده روی کردم

یه شب که دوسه ساعت پیاده روی کردم 

یه شب هم نیم ساعت که پس فرداش زایمان کردم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خانوما من الان ۳۴ هفته وچن روزم ،انقباض رحم که میگین چه جوریه نکه بچه ی اولمه تجربه ندارم 

میگن شکمت مثل سنگ سفت میشه و درد میگیره بعدم ول میکنه. ممکنه همزمان کمرت هم درد بگیره

من ۳۶ هفته ام و ترشحاتم زیاده البته شیری رنگ  دستشویی زیاد میرم و همیشه دفع دارم  بچمم خ ...

اینا طبیعیه.   ترشح مخاطی نزدیک زایمان زرد رنگه شایدم با رگه های خون. اون  لایه محافظ رحمه ک باز شده آماده برای زایمان ۲یا۳زور بعدش زایمانه

یکم از سختیای زایمان برامون بگو😁

سختیش ک گفتم همون درداییه که میگیرهو ول میشه  فقطم هی فوش ب بابای بچه میدی😂😂. بعد زایدن اناگار ک ن انگار درد کشید سرحالو قبراق. ولی روز بعدش چون اثر آمپول بی حسی ک برلی بخیه اینا زدن رفت   درد داشتو دستشویی کردن سخت بود . بعد زایمان طبیعی زیاد دراز کشیدوه هو نشسته نباشی زود خوب میشی

میگن شکمت مثل سنگ سفت میشه و درد میگیره بعدم ول میکنه. ممکنه همزمان کمرت هم درد بگیره

شکمم یا نی نی خودشو سفت میکنه؟من همش حس میکنم بچه مه که خودشو سفت میکنه🙁🙁

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28