سلام من در حال طلاقم ولی شرایط موندن خونه پدر ندارم اگه کسی مورد مناسب خانواده دار و اصیل و اهل دود و دم نباشه بیماری خاصی نداشته باشه و در کل آدم باشه ینی اول اخلاق قد بلندی هم خیلی برام مهمه و تحصیلکرده من خودم دکترا دارم اگه کسی رو سراغ دارید لطفا تشریف بیارید خصوصی
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خب چطوری باید واردش بشی کاش یکی پیدا میشد کلا آدمو از ایران میبرد
دیگه من سال ۸۴ توش عضو بودم الان یادم نیست عزیزکم بعد ازدواجمونم ازش امدیم بیرون فکر نمیکنم سخت باشه عضو شدن توش کمی زبان بلد باشی حله
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خوشبخت و موفق و پایدار باشی گلم دعاکن مشکل منم حل شه
حل میشه عزیزم نگران نباش و توکلت هم بر خدا باشه ازش بخواه نیمه گمشده ات را سر راهت بذاره
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊