2777
2789
عنوان

از دست شوهرم عصبانی ام

854 بازدید | 49 پست

یه خواهرزاده داره خیلی خیلی بهش توجه می کنه

از زمانی خواهرش باردار بوده عاشق این بچه بود تا الان که یکسال و نیمشه

پدرشوهرم به خاطر کمردرد استراحت مطلقه و ملاقاتی داره از من هم انتظار دارن که برم پیششون

از طرفی خواهرشوهرم همیشه خونه ی پدرشه و وقتی میرم اونجا شوهرم تمام توجهش خواهرزادشه

جوری که اصلا انگار من نیستم حضور ندارم

نه میشه نرفت نه میشه رفت

حرف زدن هم فایده نداره دوستان چون شوهر من با صحبت کردن حتی ۱ درصد تغییر نمیکنه اما نمیدونم چیکار کنم! شما پیشنهادتون چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینجوری بودم

از اول همسرم عاشق برادرزادش بود موقع ازدواج ۵سالش بود اون بچه ۷سال پیش

قشنگ هووی من بود

الان برام عادی شده

بگذره برات عادی میشه الان حساس شدی

بذار خودت می نی بیاری

من الان باردارم شوهرم دیگه همه چیش شده بچه خودمون

البته شوهر من عاشق خواهرزاده ی منم هستا اونم ۲.۵ سالشه همش بهش توجه میکنخ

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

وااااا به بچه یسال ونیمه ام حسودی میکنین!!!؟🥴😳خب بچه اس دیگه دوسش داره❤

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

وقتی اونجا هستیم تمام وقت بغلشه قربون صدقه ش میره بهش غذا و میوه و چیزهای دیگه میده جوری که دست هیچ کس جز خودش غذا نمیخوره! حتی میبره میشورش میبره بیرون میگردوندش موهاشو کوتاه میکنه فقط شیر نداره بهش بده وگرنه مادری رو در حقش تمام کرده!

منم دوسش دارم طفلی رو ولی شوهرم زیادی افراط میکنه دیگه

خب اهمیت نده من قبلا اینطوری بودم خواهرزاده ی شوهرم کوچیک بود شوهرم بهش توجه میکرد ناراحت شدم بعد ی مدت ب خودم اومدم گفتم اصلا مگه قراره من خودمو با خواهرزاده ش مقایسه کنم من خودمم عاشق خواهرزاده هامم شوهرمم زندگیمه 

بی خیال شدم بعد دیدم اعصاب خودمم آروم شد شوهرمم بیشتر بهم توجه میکرد

مامان دوتا دخمل ناز 😍
خب توجه کنه😐 داداشا جرئت نمیکنن بچه خواهرشونو بغل کنن دو ثانیه😐 خداروشکر برادرام مجردن اه

چقد عصبانی!

خب شاید شوهرش خیلی دیگه شورشو در میاره

شما چرا همه رو باهم مقایسه میکنی

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

یه عالمه از اینا☝️

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
وقتی اونجا هستیم تمام وقت بغلشه قربون صدقه ش میره بهش غذا و میوه و چیزهای دیگه میده جوری که دست هیچ ...

منم‌برای بچه خواهرم همه این کارها را کردم ومیکنم حالا شوهرم باید اعتراض کنه

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!