2777
2789
عنوان

از دست شوهرم عصبانی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 49 پست
وقتی اونجا هستیم تمام وقت بغلشه قربون صدقه ش میره بهش غذا و میوه و چیزهای دیگه میده جوری که دست هیچ ...

من نمیفهمم الان مشکل کجاست؟حالت خوبه؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
چقد عصبانی! خب شاید شوهرش خیلی دیگه شورشو در میاره شما چرا همه رو باهم مقایسه میکنی

الان من فوش دادم که میکی عصبانی اینجا نظر دادن ازاده برداشت من نظر من اینه چرا باید جواب پس بدم؟

بعد تو از کجا اطمینلن داری شوهرش شورشو درآوزده؟

و دیگر هیچ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه عزیز من یه بچه کوچیک که دیگه حسادت کردن نداره. شوهرت حق داره در کنار شما خانواده شو بخصوص بچه ها ...

اگر حجم بی توجهیشو توی زندگی نسبت به من میدیدی اینو نمی گفتی

وقتی برای همسرش کم میذاره معلومه که اینجوری میشه

بچه بیارید درست میشه شوهر منم عاشق برادرزاده هاش بود از وقتی بچه هام اومدن به زور تو صورتشون نگاه میکنه جواب سلامشون میده بعضی وقت ها خودم دعواش میکنم بابا گناه دارن یه ذره تحویلشون بگیر فقط عاشق بچه های خودمون توام فقط باید بچه بیاری همین

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
وقتی اونجا هستیم تمام وقت بغلشه قربون صدقه ش میره بهش غذا و میوه و چیزهای دیگه میده جوری که دست هیچ ...

خخخ لج ادم میگیره شورشو درمیارن اه 

عزیزم چیزی نگو اگه بگی هیچکی درکت نمیکنه بهت میگن حسود و فلان 

درحالیکه حسود نیستی این حس طبیعیه که ادم بخواد بیشترین توجه همسرش مال خودش باشه 

شمام اونجا تحمل کن یا به رفتارش اهمیت نده سرتو جایی گرم کن 

خودتون که بچه بیارین دیگه درست میشه 

الان شما به اینکه شوهرت عشقه بچست حسادت میکنی یا من بد برداشت کردم ? مشکلش چیه ? دقیقا چه اشتباهی کر ...

افراط میکنه

مثلا مهمون نشسته اون فقط با اون بچه بازی می کنه و جوری رفتار می کنه که انگار اصلا زنش اونجا نیست!

حالا کافیه من به یه بچه توجه کنم شوهرم چنان با تنفر ازش حرف میزنه که انگار دشمن خونیشه!

اگر حجم بی توجهیشو توی زندگی نسبت به من میدیدی اینو نمی گفتی وقتی برای همسرش کم میذاره معلومه که ای ...

نمیدونم... ولی من تو زندگی بابا و مامانم دیدم که مامانم تموم جوونی شو صرف این حرفا کردند.. همینکه میگفتن بهم توجه نکرده، خواهراش رو بیشتر میخاد... و الان خودشا داغون کردند... اگه از الان بخاطر این چیزا ناراحت بشی کم میاری.. معنی زندگی کردن رو متوجه نمیشی!!. اصلا چرا باید واسه شما توجه کردن اون مهم باشه؟؟ اینقدر جذابیت های خودتا بالا ببرن که اون دغدغه از دست دادن شما رو داشته باشه.

افراط میکنه مثلا مهمون نشسته اون فقط با اون بچه بازی می کنه و جوری رفتار می کنه که انگار اصلا زنش ا ...

خب شاید من درک نمیکنم چون منو شوهرم همش بهم چسبیدیم . شاید اگه اونم به بچه زیاد اهمیت میداد منو فراموش میکرد منم ناراحت میشدم .

بهش بگو جلو  بقیه به حضور من احترام بزار و نادیده نگیر 

خودتم سعی کن بی خیال باشی چون بقیه زود میفهمن ....

منم دوتا برادر شوهردارم وقتی مجرد بودن همه توجهشون به بچه خواهرشون بود روز و شب واسشون بدون اون معنی نداشت اونقدر لوسش کرده بودن بعدا که ازدواج کردن خودشون بچه دار شدن حالا یه درصدم سراغ خواهرزادشونو نمیگیرن الانم دختر خواهرشوهرم بزرگ شده وبخاطر کمبود توجه خیلی عصبی شده

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود
خخخ لج ادم میگیره شورشو درمیارن اه  عزیزم چیزی نگو اگه بگی هیچکی درکت نمیکنه بهت میگن حسود و ف ...

من میگم خداروشکر بذار یاد بگیره برا بچه ی خودمون بعد این ور و اون ور میگن نه بابا این واسه خواهر خودشه که این کارا می کنه واسه تو از این کارا نمیکنه

نمیدونم راس میگن یا نه!