2777
2789
عنوان

وضع جامعه

527 بازدید | 55 پست

بچه ها این ی دردو دله لطفا ب خودتون نگیرید راسش رو بخواهین من تقریبا مذهبیم ن اینکه بگم بنظرم همه مدهبیا اوکین و بقیه نه و نه اصلا! فقط خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم بین ادما فاصله افتاده ببخشید ولی دوستیای دختر و پسرا خیلی ناراحتم میکنه چرا ک تو اکثرش دختر اسیب میبینه و دلم براشون میسوزه ناراحت میشم وقتی ک میبینم ب ی دختر فقط نگاه ابزاری دارن میدونم ک ما دخترا دوس داریم ک زیبا باشیم و مقبول ولی بنظرتون بعضی وقتا با استایل ظاهریمون خودمونو کوچیک نمیکنیم ؟

منم ناراحتم

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مفهوم حرفت موافقم ولی استایل نه بهتره بگی اخلاق و حرکات سبک و دور از شخصیت

وگرنه دخترایی رو دیدم‌که به حجاب اعتقادی نداشتن ولی انقدر سنگین و جدی بودن کسی نمیتونسته نزدیکشون بشه

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

به نظر من که از بس دخترا آویزون بازی در میارن پسرا اونقدر پررو شدن. دور و بر خودم چندتا دختره هستن. حاضرن خودشونو قربونی کنن فقط پسره بیاد بگیردشون

هی کادوهای آنچنانی، پولهای زیاد، حتی قبول کردن رابطه

هرنوع باجی میدن

اخرم پسره میبینه چقدر سهل الوصولن ول میکنه و میره

من خیلی بدم میاد از اینجور دخترا

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
خیلی از دوستی ها ب ازدواج ختم میشه‌. پس نشون میده ک صرفا نگاه ابزاری نبوده👌

نه خیلیشون شاید اطراف شما اینطور بوده ولی امارای افسردگی و خودکشی مربوط ب این زمینه ها بالاس

این مساله دوستی خیلی کلی هستش خیلی جوانب داره راستش ، بیشتر اطرافیان من با دوستی ازدواج کردن و ازدواج های توپی هم داشتن توپ منظورم صرفا مادی نیستا نه اصلا ، منظورم ادم های با کیفیت و علمی

و اونایی که اهلش نبودن یه تعداد کم سنتی و یه تعداد نتونستن ازدواج کنن تا حالا

بازم میگم خیلی مساله ی کلی ای هستش خیلی اما و اگر داره نمیشه تو یه خط دو خط یا یه گروه دو گروه گفت

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
نه خیلیشون شاید اطراف شما اینطور بوده ولی امارای افسردگی و خودکشی مربوط ب این زمینه ها بالاس

چرا از خودتون آمار تولید میکنید؟ بگید نظر شخصی خودمه یه دنیا رو زیرسوال نبرید