بچه ها این ی دردو دله لطفا ب خودتون نگیرید راسش رو بخواهین من تقریبا مذهبیم ن اینکه بگم بنظرم همه مدهبیا اوکین و بقیه نه و نه اصلا! فقط خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم بین ادما فاصله افتاده ببخشید ولی دوستیای دختر و پسرا خیلی ناراحتم میکنه چرا ک تو اکثرش دختر اسیب میبینه و دلم براشون میسوزه ناراحت میشم وقتی ک میبینم ب ی دختر فقط نگاه ابزاری دارن میدونم ک ما دخترا دوس داریم ک زیبا باشیم و مقبول ولی بنظرتون بعضی وقتا با استایل ظاهریمون خودمونو کوچیک نمیکنیم ؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
میخوام بین دخترا این عقیده رو رایج کنم چجور ؟ با تذکر درست دادن با معرفی کتاب با مهربونی شما هم لطفا نسبت ب بقیه بی تفاوت نباشید ب خدا گناه دارن زندگیشون سر هیچ تباهه
به نظر من که از بس دخترا آویزون بازی در میارن پسرا اونقدر پررو شدن. دور و بر خودم چندتا دختره هستن. ...
میشه تا این حد دخترا رو نکوبونی و.نگاه بالا به پایین نداشته باشی؟تو دنیا هیچی قابل پیش بینی نیس پس خیلی خودمونو مصون و بری از گناه ندونیم شاید ما تو موقعیت اونا بودیم بدترم رفتار میکردیم
میخوام بین دخترا این عقیده رو رایج کنم چجور ؟ با تذکر درست دادن با معرفی کتاب با مهربونی شما هم لطفا نسبت ب بقیه بی تفاوت نباشید ب خدا گناه دارن زندگیشون سر هیچ تباهه
حقير چيه خوب نياز دارن چه ربطي داره به حقارت اخه😐چجوري اينقدر راحت برچسب ميزنين يعني هركي با معياره ...
اصلا انگار با نوع انسان خصوصیات روانیش و نیازهای کاملا طبیعیش و ویژگی های تکاملش آشنا نیستن بحث بسی پوچ است با دلایل علمی هم نمیان جلو که قانعشون کرد پس با احترام به همه تاپیک رو ترک میکنم
حقير چيه خوب نياز دارن چه ربطي داره به حقارت اخه😐چجوري اينقدر راحت برچسب ميزنين يعني هركي با معياره ...
اگه معیار غلط باشه چی ؟ نگید ک زندگی هر کس ب خودش مربوطه چرا ک اصلا انسانی نیس وقتی ی نفر داره خودشو نابود میکنه بی تفاوت از کنارش رد بشی و منظورن دقیقا از نیاز چیه؟ اگه جنسی احساسیه ک راه داره